2777
2789

خالم بیمارستانه بچه هاش دوقلو ان و خونه مان 

امروز بعد یک هفته قرار شد مامانم ببردشون حموم . بدون اغراق یک ساعت  با خواهش و التماس راضی کرد برن تو حموم . انقدر تو حموم گریه کردن که اشک مامانمم دراوردن 

یه سبد اسباب بازی رو بردیم ریختیم تو حموم تا یکم آروم شدن بستنی و میوه بردیم براشون   . خلاصه یکی دوساعته من و بابام و مامانم داریم تلاش  می‌کنیم تا این دوتا یه دوش بگیرن   الانم دراومدن بیرون انگار نه انگار ما رو دق دادن نشستن آروم و موقر بازی میکنن !!! بابامم سردرد گرفت رفت بیرون گفت زنگم بهم نزنید !!! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا طوری رفتار میکنی که انگار از عمد اینکارو کردن بچه ها؟مریضن خب

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

نمیشه بجا این کلمه های خارجکی فارسیشو بگید

کلاس میزاره حس میکنم

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

همه نه، چون این بیماری یک طیف وسیع هست. ولی بعضی از این بچه ها از تماس آب با پوستشون به شدن اذیت میشن و برای همین از حمام رفتن می ترسن

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
کلاس میزاره حس میکنم

عزیزم اسم بیماریه دیگه!!!! اوتیسم دارن

تاحالا به گوشت نخورده؟ سندروم داون هم نشنیدی؟

اگاهیتو ببر بالا

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

همه نه، چون این بیماری یک طیف وسیع هست. ولی بعضی از این بچه ها از تماس آب با پوستشون به شدن اذیت میش ...

از تماس با آب اذیت نمیشن 

از فضای حموم میترسن . باید ببریشون استخر اونجا دوش بگیرن 

ولی خب بابای من مسئولیت قبول نمیکنه تنهایی نمیبره ساختمون ما هم استخر نداره که بشه خودمون ببریم .

از تماس با آب اذیت نمیشن از فضای حموم میترسن . باید ببریشون استخر اونجا دوش بگیرن ولی خب بابای من مس ...

کلی گفتم. این بچه ها معمولا دچار اختلال پردازش حسی هستند. بعضی از حس ها به شدت قوی و بعضی ممکنه ضعیفتر از معمول باشه.

ولی اینکه هربار برای دوش گرفتن بخوان برن استخر واقعا عملی نیست. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم