2777
2789

من حتی تبدیل به فروش رفتگی هم شده😭 مثل جای زخم یا سوختگی ☹️

مال شما چی 

فک کنم مال من داغون تر باشه از همه 

هعی

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حتی تبدیل به فروش رفتگی هم شده😭 مثل جای زخم یا سوختگی ☹️مال شما چی فک کنم مال من داغون تر باشه ا ...

یه ماسکی هست به اسم چاله و چوله من از خیلی ها شنیدم جواب گرفتن (اسمش واقعی مسخره نکنید )

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
منم دقیقا ولی کرم میزنم معلوم نیستن

چ کرمی؟ 

من حتی پنکک نمیتونم بزنم کرم پودرم معلوم میشه داغونترم میشه حتی

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

مرتب ضدآفتاب ضد لک بزنی مث سیسپرسا یا برایت مکس میره

صد افتاب ضد لک ام کیو چطور ؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

منم پوستم داغون داغونه نوبت دکتر پوست گرفتم آنقدر سرش شلوغ بود داد برای آذرماه یعنی تا اون موقع باید صبر کنم🥲💔

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔

صد افتاب ضد لک ام کیو چطور ؟

اونو نمیدونم ولی مارک خوبیه

ضدآفتاب ضد لک پوست رو شفاف میکنن ولی مرتب باید استفاده کنی حتی تو خونه

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

منم اینجوریم مطمعنم مشکل کبدی ندارم بد شانسم😂

منم سونو دادم کبذم گرید نیود

هورمونم‌چند سال پیش داذم اوکی بود ک جوش میزدم

نمیدونم چمه

فقط میدونم چیز چرب میخورم بجا هضم میاد رو پوست☹️🥺

بابد کلا نوشابه شیرینی خامه نخورم که مبخورم

اونو نمیدونم ولی مارک خوبیهضدآفتاب ضد لک پوست رو شفاف میکنن ولی مرتب باید استفاده کنی حتی تو خونه

👌👌👌👌👌👌درسته عزیزم