2777
2789
عنوان

بین دوراهی گیر کردم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 48 پست

بعضی وقتا یه بدی همه خوبی ها رو میشوره میبره

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

کاربر اقا هستم. 

این بستگی به شما داره که حال و آینده تون رو با چی دارین معامله میکنین. ای کاش خوبیهای ایشون رو هم میگفتین. من فکر میکنم تنها چیزی که حال یک زن رو خوب نگه میداره توجه و محبت گرفتن از سمت طرف احساسیش باشه. بنابراین اینکه میگین تو دو راهی موندین، من بیشتر به سلامت روحی شما شک میکنم تا همسرتون. ایشون حداقل  تکلیفش با خودش روشنه، اما شما در اوج بی توجهی میگین تو دو راهیم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک بوم و دو هوا ؟ ما نمیتونیم بهت بگیم طلاق بگیر چون میگی دوسش دارم گناه دلت میوفته گردن ما  ...

میخوام بدونم بنظرتون من زیادی سخت میگیرم یا واقعا این شرایط غیرقابل تحمله ؟!

میگه نمیتونم هیچوقت ولش کنم حتی NA هم میرفت ولی باز یه مدته ...میگه نمیتونم دل بکنم وقتی هم ترک بود ...

من چون تو اطرافم هپچین آدمی دیدم اینجور آدما که رو میارن به مواد فوق العاده ادمای باهوشین ولی در عینه حال فوق العاده کمبود محبت دارن 

خیلی نقشه شما تو زندگیش مهمه 

نمیدونم چه مدلیه شوهرت ولی همه خوب و بد دارن تو کمکش کن 

بچه ها میشه این کد بزنید تو بلو حتی اگه نداری هم دانلود کن و تو قسمت کد ،معرف این کد بزن شرایط خیلی بدی دارم NA66ZI
کاربر اقا هستم.  این بستگی به شما داره که حال و آینده تون رو با چی دارین معامله میکنین. ای کاش ...

بله کاملا...توجه همیشه از طرف من بوده ...توی این چند هفته که یکم سرسنگین شدم باهاش..اصلا به روی خودش نمیاره که اون حال و روحیه شادت کو..انگار هیچ اتفاقی نیافتاده..واگه باهاشم حرف نزنم انگارهیچ

یک بوم و دو هوا ؟ ما نمیتونیم بهت بگیم طلاق بگیر چون میگی دوسش دارم گناه دلت میوفته گردن ما  ...

کاربر اقا هستم. 

بزرگترین ایراد امثال این خانم اینه که ترس از دست دادن یک زندگی راحت از نظر مادی رو ، با دوست داشتن طرف اشتباه میگیره. ایشون رفاه این خونه رو دوست داره.

من چون تو اطرافم هپچین آدمی دیدم اینجور آدما که رو میارن به مواد فوق العاده ادمای باهوشین ولی در عین ...

خیلی کمکش کردم چن بار توی ترک کردنش..من حتی به کفتراشم علاقه نشون دادم..ولی بارها گفتم هرچیزی به اندازه ولی شورشو در اورده..

کاربر اقا هستم.  بزرگترین ایراد امثال این خانم اینه که ترس از دست دادن یک زندگی راحت از نظر ما ...

شاید حق با شماس 

خودشون تکلیفشون مشخص نیس نباید انتظار داشته باشن ما بهشون بگیم چیکار کن

میخوام بدونم بنظرتون من زیادی سخت میگیرم یا واقعا این شرایط غیرقابل تحمله ؟!

نه شما زیاد سخت میگیری نه این وضعیت غیر قابل تحمله . بستگی به خودت داره که شرایط رو قبول کنی یا نه . باهاش کنار بیای یا نه . اینکه سر دو راهی هستی قطعا یعنی باهاش کنار نیومدی عدم دریافت توجه و محبت باعث افسردگی و از بین رفتن عزت نفس میشه . از مشاور کمک بگیر میگی پول بهت میده پس سعی کن حداقل به خودت کمک کنی . شخصیتت رو تبدیل به یک آدم قوی و محکم کن بعد تصمیم بگیر 

عاشق سفرم عاشق تنهاییم