2777
2789
عنوان

بین دوراهی گیر کردم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 48 پست
خیلی کمکش کردم چن بار توی ترک کردنش..من حتی به کفتراشم علاقه نشون دادم..ولی بارها گفتم هرچیزی به اند ...

خانه داری؟

بچه ها میشه این کد بزنید تو بلو حتی اگه نداری هم دانلود کن و تو قسمت کد ،معرف این کد بزن شرایط خیلی بدی دارم NA66ZI
بله کاملا...توجه همیشه از طرف من بوده ...توی این چند هفته که یکم سرسنگین شدم باهاش..اصلا به روی خودش ...

طبیعبه که به روی خودش نیاره. چون اولویتش شما نیستی. اگر هم برای خونه خرج میکنه اولا وظیفشه، ثانیا میخواد از دیگران تایید بگیره. یک زن زمانی شادابه که از همسرش توجه بگیره. شما جوانی و شادابی خودت رو حراج گردی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سم بده کفترا بخورن😂 شوهرتم بنداز کمپ از اونجام بار کنین بگو دفه ای دیگ تکرار شه طلاق میگیرم بترسونش ...

سم  که گناه داره اونا بی زبونن..شوهر خودم مقصره...قصد دارم که این شرایط رو براش بزارم

نمیدونم ولی ته ش چی میشه ..

طبیعبه که به روی خودش نیاره. چون اولویتش شما نیستی. اگر هم برای خونه خرج میکنه اولا وظیفشه، ثانیا می ...

دقیقا انگار ۷ سال رو به باد دادم

خیلی تلاش کردم واس این زندگی

ولی نشد..میگه همینه که هست...کلا ارزشی که برای حیوانات قائله برای انسان نیس

میشه بیشتر توضیح بدید منظورتونو؟

ذهن انسان، دنبال یک حاشیه ی امنه و وقتی پیداش میکنه دو دستی میچسبه بهش. مثلا همسرش از نظر مالی تامینش میکنه، بنابراین دیگه دنبال یادگیری یک حرفه نمیره. پس انداز نمیکنه چون میگه تامینم. شما از نظر مالی در این خونه این حاشیه امن رو پیدا کردی و چون ذهن مقاومت میکنه که از دستش نده چشمت رو روی بی توجهی ها و اعتیاد و ... بستی و ذهن برای اینکه گمراهت کنه میگه دوستش داری. 

شاید حق با شماس  خودشون تکلیفشون مشخص نیس نباید انتظار داشته باشن ما بهشون بگیم چیکار کن

در مورد حاشیه ی امن در یک کامنت براشون توضیح دادم. ایشون درگیر حاشیه ی امن مالی هست که دارن. 

ذهن انسان، دنبال یک حاشیه ی امنه و وقتی پیداش میکنه دو دستی میچسبه بهش. مثلا همسرش از نظر مالی تامین ...

اجازه هیچگونه کار کردنی بهم نمیده...اجازه آرایشگاه رفتن ندارم...اجازه تنها بیرون رفتن ندارم...همین میخوام با عقل تصمیم بگیرم نه با احساسات

البته چیز زیادی از احساساتم نمونده

وگرنه من ۱ روز هم اجازه قهر کردن نمیدادم...نمیخواستم فاصله بیافته ولی الان چن هفته س انگار نه انگار

اجازه هیچگونه کار کردنی بهم نمیده...اجازه آرایشگاه رفتن ندارم...اجازه تنها بیرون رفتن ندارم...همین م ...

بله به شما اجازه نمیده چون ؛ پول تنها چیزیه که تونسته به وسیله اون، شما رو تحت سلطه بگیره. 

اگه برگردی خونه بابات اوضاع بهتر میشه؟ .قبولت میکنن؟. میتونی در آینده شرایط بهتر از الان مثل اشتغال ...

اره که قبولم‌میکنن..بابامم چن باره میگه داری حیف میشی بیا پیش خودم..ولی من نمیخواستم زندگیمو خراب کنم...حتی اونم‌میگه میام خونتون شوهرت پیش سگ و کفتراس...چند باری هم ناراحت شده