2777
2789
عنوان

امروز برم سونو قلب معلوم میشه؟

300 بازدید | 56 پست

من ۴۲ روز بعد اولین روز از اخرین پریودیم سونو واژینال شدم گفت ۶ هفتت و ساک و کیسه زرد تشکیل شده

امروز دقیقا ۵۰ روز از اولین روز پریودیم میگذره و لکه دیدم😭نوبت دکتر گرفتم امروز سونو قلبو نشون میده؟

دکتر گفت ۳ هفته دیگه بیا یعنی ۲۷ آبان

من ۱۱ آبان پیشش بودم

👩‍🏫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لکه دیدم امروز خیلی نگرانم

نگران نباش، سمه تو بارداری. کاری که دکتر گفته بکن و برای قلب زود نرو بعضی بچه‌ها قلبشون دیرتر تشکیل می‌شه این عجله‌ها بیخودی به جونت استرس میندازه

یعنی به لکه توجه نکنم کمرمم درد میکنه

من سونو رو می‌گم عزیزم. برای لکه هرکار دکتر می‌گه انجام بدید. اگر هم میگه سونو انجام بدید که دیگه دکتر گفته.

من فقط منظورم اینه که خودت برای سونوی قلب عجله نکن چون دیدم خیلی ها دیرتر تشکیل میشه و بیخودی زود میرن و خودشون رو اذیت می‌کنه.

من سونو رو می‌گم عزیزم. برای لکه هرکار دکتر می‌گه انجام بدید. اگر هم میگه سونو انجام بدید که دیگه دک ...

خب راس میگین ولی چون خیلی استرس دارن و لکه دیدن برن دکتر آرام میشن

شما باردارین؟

اگه لکه داری برو هم سونوت کنه هم بهت شاید شیاف و دارو بده علایم چی داین؟

شیاف داده ۴ تاشو زدم دیشب فراموش کردم بزنم لکه دیدم صبحی چند لکه قهوه ای داخل لباس زیرم

ولی قبل شیاف ها لکه نداشتم وقتیم استفاده میکردم لکه نداشتم

کمرم درد میکنه

👩‍🏫

من سونو رو می‌گم عزیزم. برای لکه هرکار دکتر می‌گه انجام بدید. اگر هم میگه سونو انجام بدید که دیگه دک ...

دکتر خودم نیست پیش دکتر دوستم نوبت گرفتم‌برای ساعت ۱۱ و ۳۰ دقیقه خدا کمک کنه

👩‍🏫

نگران نباش انشالله چیزی نمیشه و نینیت سالمه

مرسی گلم انشاالله

معلم هستم دیروز ۳ کلاس مختلف کلاس داشتم

دقیقا ۳۲ پله بالا رفتم و ۳۲ پله پایین دوباره ۳۲ پله بالا و ۳۲ پله پایین😔 

👩‍🏫