2777
2789
عنوان

چگونه به شدت جذاب باشيم؟!🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 14444 بازدید | 103 پست

مهمترين دليل نداشتن اعتماد ب نفس ما گذشته ماس!!!

دوران كودكي والدينمون طوري باهامون رفتار ميكردن ك انگار مايي وجود نداره مثلا پدره با پسرش ميره پيش دوستش 

دوستش ميگ عه ايشون پسرتون هستن؟!پدر ميگ بله غلام شماس!!!

اين بچه ديگ اعتماد بنفسي براش نميمونه بزرگتر ك بشه حس غلام مردم بودن رو داره فك ميكنه همه جا بايد غلامي ديگرانو كنه 

خواستگاري ميره مادرش ميگه پسرمو ب غلامي قبول كنيد!!!

و اين سري موارد ك ريشه در كودكي ما داره...

دومين دليل روابط بد و شكست ها در روابط عاطفيمون هس

حالا يكي خيانت ميبينه يكي بهش ت ج ا و ز ميشه ب طور كلي خودتو ميبازي و اعتماد بنفست كم يا نابود ميشه 

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

براي تقويت اعتماد بنفس:👇🏻

١:سرتونو بالا بگيريد

٢:صاف بشينيد

٣:شونه هاتونو ب عقب ببريد

٤:محكم وايسا شل و وا رفته نباشيد

٥:ارتباط چشمي داشته باشيد موقع حرف زدن با ديگران

ب اينا ميگن زبان بدن ك جزء اصلي ترين نكات داشتن اعتماد بنفس هس👌🏻

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لباس پوشيدنتونو تغيير بدين

وقتي ظاهرتون خوب باشه احساس بهتري نسبت به خودتون دارين

زندگي و كارتونو جوري نظم و ترتيب بدين ك در خور شأن و شخصيتتون باشه 

موقعيت شناس باشيد و براي هر موقعيت لباس و اكسسوري خاص خودشو انتخاب كنيد

ب مخاطبتون موقع صحبت كردن توجه كنيد اينجوري تاثير گذاري بيشتري داره👌🏻

مث الان ك من تايپ ميكنمو شما فقط نگاه ميكنين نباشيد احساس خوبي ب مخاطب منتقل نميشه👀😐🥴😅

اهسته و شمرده صحبت كردن نشونه داشتن اعتماد ب نفس

حالا ن انقد اهسته ك طرف خوابش ببره😅

ي دفترچه ياد داشت برداريد شكرگذاري كنيد بابت همه چي

اهداف و برنامه هايي ك براي انجام دادن در طي روز داري رو ياد داشت كن

با افرادي ك خوش مشرب و مثبت انديشن معاشرت داشته باش

با سلام و درود خدمت شما همراهان همیشگی, مهندس رادمهر هستم🥰😂 (شما میتونید دکتر رادمهر هم صدام کنی😔🤝)

خب میخوایم در مورد برنامه ریزی باهم زر زر کنیم با اجازتون🤌😃

سععیییی میکنم کوتاه و مختصر و مفید بگم. "فقط سعی میکنم"

.

.

.

*اول از همه: مهم ترین و شایع ترین علائم کمبود اعتماد بنفس!*

*1: برای هز اتفاق هرچند بی ارزشی عذر خواهی میکنید! چه بسا مقصر هم نباشید!*

*2:اعتقاد دارین هر اتفاق خوبی و بدی فقط به شانس بستگی داره! به عبارت شاده تر اعتقاد شما بر اینه که همه چیز حول محور شانیِ محض میچرخه! (پیشنهاد میکنم انیمیشن شانس رو ببینید که هم یچیزایی یاد بگیرید هم لذتشو ببرید🥲😂❤️)*

*3: از جمع های دوستانه کناره گیری میکنید و ترجیحتون بر اینه که غار ننهاییاتون یعنی اتاقتون پناه ببرید! (کاکو یوقت ایو با درونگرایی اشتبا نگیریااا)*

*4: کلا منفی نگرید و همیشه منتظرین یه خبر بد بشنوید! (خو مگه مرض داری قربون چیشای قشنگت برم؟🥲)*

*5:زیادی تلاش میکنید از طرف دیگران نظر مثبت بگیرید! مثلا هی از همه میپرسین "بنظرت لباسم خوبه؟" "زشت نشدم؟" "مدل موهام بهم نیاد مگه نه؟" "بنظرت من چطورم؟" (خو عامووو چخبرتونهههه؟؟؟ تا کِی خود تحقیری؟ تا کِی خود کوچک شماری؟ حضرات بخدا شما همینی که هستید عااالیه🥹🫰🏼✨)*

ها دیگه خلاصه که ایطو... 

اینو داشته باش تا بیام بذارم بگم برات کاکام😌🫶🏼

فضل پدر چه لطفی داره واسه ما؟ که بابا فاضل بود و فرزند شده فاضلاب!                                                                 -یاس

اسی دوتا نوشتم دستم شکست تا تایپ کردم بیا بوسش کن خوب بشه🥺😂😂

فضل پدر چه لطفی داره واسه ما؟ که بابا فاضل بود و فرزند شده فاضلاب!                                                                 -یاس

دکتر آسمان صحبت میکنه:

(خدا همه مریضا رو شفا بده😔🤪) 

اول بذار اینم بگم: *اعتماد بنفس یجور طرز فکر مثبت راجع به خودتون و توانایی هاتونه. و به شما کمک میکنه تا در برابر مشکلاتی که براتون پیش میاد قوی باشین😌💪🏼*

حالا بیایت چندتا راه حل و تمرین ساده رو بهتون بگم تا این اعتماد بنفس کوفتی رو ببرین بالا😌😌

*1: به نکات مثبت خودتون توجه کنید! (ببم بدو بدو یه لیست بردار هرچی نکات مثبت داری رو توش بنویس. از خوشگلیت و خوش قد‌و بالاییت گرفته تا دستپخت خوبت! از دستخط قشنگ تا استعدادت تو موسیقی! از گاد پلیر (گیمر عالی) بودنت گرفته تا هوش خوبت و چه و چه و چه...😎)*

*2:خودتون رو به کار های خوب عادت بدید! اطلاعاتتون رو بالا ببرید و کتاب بخونید! (ها دیگه من دیگه چرت و پرت اضافه نمیکنم🥲)*

*3:خودت رو تحقیر نکنید! سعی کنید تا میتونید کاری انجام ندید که خودتون رو مقصر بدونید و مجبور باشید عذر خواهی کنید! (البته بگمااااا نه اینکه مث بُز هر اشتباهی کردیم سرِ خودمونو بزنیم به اون راه و عذرخواهی نکنیم!!!!😒😑 نه عزیزم معذرت خواهی بابت اشتباهات نشونه ادبه🤪😂)*

*4:از پیشرفت های کوچیک خودتون ذوووق کنید🥹 و کم کم قدم بردارید و اهداف واقع گرایانه واسه خودتون تعیین کنید! (مثلا نه اینکه بگم من هدف اینه تا آخرِ آبان ماه 10 کیلو کم کنم (امروز 19 آبانه) و وقتی اخرش نتونستم اعتماد بنفسم لِه بشه😐🔫)*

خب دیگه همین دیگه! 

میدونی خیلی خیلی از سخنان گهر بارم فیض بردید نیازی نیست بگید🥹😂 

نه نه تروخدا تشویق نکنید خجالت زده میشم😔 

خب نمک پاچیدن بسه... 

تا درودی دیگر بدور عزیزانم❤‍🔥

نقاط ضعف و قوتتو بشناس و سعي كن نقطه ضعفتو رفع كني و از كساني ك ازت عيب جويي ميكنن و شخصيت منفي دارن دوري كن👌🏻🍃

عه دیدی سوتی دادم😂😂😂

تو اولی گفتم مهندس رادمهر هستم تو دومی گفتم دکتر آسمانم🤣🤣🤣 

اسمم آسمانه فامیلیم رادمهره در واقعیت🤝🏼

اسی دوتا نوشتم دستم شکست تا تایپ کردم بیا بوسش کن خوب بشه🥺😂😂

😹😹👌🏻عالي بود لذت بردم

بيا😘✋🏻

با تچكر از شما دكي جون😌💕

اسیییی بعد از ظهر که یکم سایت شلوغ تره یه تاپیک میزنم که تعداد بیشتری ببینن 

تگت میکنم اونجا هم بیا بگو همینارو 

الان زیاد سایت شلوغ نیس🥲

😹😹👌🏻عالي بود لذت بردم بيا😘✋🏻 با تچكر از شما دكي جون😌💕

خواهش میکنم! صورت حساب میفرستم محل کارتون😌😌🤝🏼

عه دیدی سوتی دادم😂😂😂 تو اولی گفتم مهندس رادمهر هستم تو دومی گفتم دکتر آسمانم🤣🤣🤣  اسمم آ ...

اولش فك كردم پسري گفتي رادمهر😹😒🔪

سوتي ك زياد دادي 

ب عبارت شاده تر؟!😹شي ميزني داداچ😹

خواهش میکنم! صورت حساب میفرستم محل کارتون😌😌🤝🏼

بزا يارانمو بريزن😒