دکتر آسمان صحبت میکنه:
(خدا همه مریضا رو شفا بده😔🤪)
اول بذار اینم بگم: *اعتماد بنفس یجور طرز فکر مثبت راجع به خودتون و توانایی هاتونه. و به شما کمک میکنه تا در برابر مشکلاتی که براتون پیش میاد قوی باشین😌💪🏼*
حالا بیایت چندتا راه حل و تمرین ساده رو بهتون بگم تا این اعتماد بنفس کوفتی رو ببرین بالا😌😌
*1: به نکات مثبت خودتون توجه کنید! (ببم بدو بدو یه لیست بردار هرچی نکات مثبت داری رو توش بنویس. از خوشگلیت و خوش قدو بالاییت گرفته تا دستپخت خوبت! از دستخط قشنگ تا استعدادت تو موسیقی! از گاد پلیر (گیمر عالی) بودنت گرفته تا هوش خوبت و چه و چه و چه...😎)*
*2:خودتون رو به کار های خوب عادت بدید! اطلاعاتتون رو بالا ببرید و کتاب بخونید! (ها دیگه من دیگه چرت و پرت اضافه نمیکنم🥲)*
*3:خودت رو تحقیر نکنید! سعی کنید تا میتونید کاری انجام ندید که خودتون رو مقصر بدونید و مجبور باشید عذر خواهی کنید! (البته بگمااااا نه اینکه مث بُز هر اشتباهی کردیم سرِ خودمونو بزنیم به اون راه و عذرخواهی نکنیم!!!!😒😑 نه عزیزم معذرت خواهی بابت اشتباهات نشونه ادبه🤪😂)*
*4:از پیشرفت های کوچیک خودتون ذوووق کنید🥹 و کم کم قدم بردارید و اهداف واقع گرایانه واسه خودتون تعیین کنید! (مثلا نه اینکه بگم من هدف اینه تا آخرِ آبان ماه 10 کیلو کم کنم (امروز 19 آبانه) و وقتی اخرش نتونستم اعتماد بنفسم لِه بشه😐🔫)*
خب دیگه همین دیگه!
میدونی خیلی خیلی از سخنان گهر بارم فیض بردید نیازی نیست بگید🥹😂
نه نه تروخدا تشویق نکنید خجالت زده میشم😔
خب نمک پاچیدن بسه...
تا درودی دیگر بدور عزیزانم❤🔥