2777
2789
عنوان

چگونه به شدت جذاب باشيم؟!🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 14433 بازدید | 103 پست
اسیییی بعد از ظهر که یکم سایت شلوغ تره یه تاپیک میزنم که تعداد بیشتری ببینن  تگت میکنم اونجا ه ...

من حال ندارم خدايي اين همه سخن گهرباري ك اينجا از ساعت شش تايپ كردم دوباره تايپ كنم😹😒

يكاري كن بقيه ببينن فيض ببرن حالا ظهر خبرم كن🤷🏻‍♀️

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
اولش فك كردم پسري گفتي رادمهر😹😒🔪 سوتي ك زياد دادي  ب عبارت شاده تر؟!😹شي ميزني داداچ😹

تازه سوتی اصلی اونجایی بود که گفتم میخوایم راجع به برنامه ریزی حرف بزنیم بعد در مور اعتماد بنفس نوشتم🤣🤣🤣

فضل پدر چه لطفی داره واسه ما؟ که بابا فاضل بود و فرزند شده فاضلاب!                                                                 -یاس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر آسمان صحبت میکنه:  (خدا همه مریضا رو شفا بده😔🤪)  اول بذار اینم بگم: *اعتماد بن ...

😹👌🏻

دقیقا ب نکات ظریفی اشاره نمودین دکتر مهندس اسمان رادمهر🤭😻

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
تازه سوتی اصلی اونجایی بود که گفتم میخوایم راجع به برنامه ریزی حرف بزنیم بعد در مور اعتماد بنفس نوشت ...

🤣😯

سوتي در حد لاليگا

😹👌🏻 دقیقا ب نکات ظریفی اشاره نمودین دکتر مهندس اسمان رادمهر🤭😻

خواهش میکنم انقد شرمنده نفرمایید منووووو😔😂

فضل پدر چه لطفی داره واسه ما؟ که بابا فاضل بود و فرزند شده فاضلاب!                                                                 -یاس
من حال ندارم خدايي اين همه سخن گهرباري ك اينجا از ساعت شش تايپ كردم دوباره تايپ كنم😹😒 يكاري كن بق ...

کپی کن خب مسلمون🥲😂😂

اينم حرفيه🥴 امضات😹👌🏻

آره اصن امضام که اثر هنری آیه برا خودش😂😂

آره اصن امضام که اثر هنری آیه برا خودش😂😂

حس انشا خوندن پاي تخته رو بهم دس داد😐😹

حس انشا خوندن پاي تخته رو بهم دس داد😐😹

لیاقت نداری! باید حس سمینار علمی رفتن بهت دست میداد🗿🗿🤝🏼

لیاقت نداری! باید حس سمینار علمی رفتن بهت دست میداد🗿🗿🤝🏼

❣️زنانه سياست كنيد❣️

می‌توان گفت تقریباً همه مردها نفوذ‌ پذیرند، به‌شرط آنکه شما نافذ خوبی باشید . سعی کنید شیوه نفوذ همسر خود را بشناسید و با تأمل و سنجیده در این مسیر گام بردارید.

در این راستا خوب است بدانید:

1- شاید یکی از دلایل این‌که شما بیش از دیگران از زندگی‌تان گله‌مندید این است که به جزئیات بیش از حد توجه می‌کنید

2- این شما هستید که اقتدار و غرور مردانه یک مرد را شکل می دهید و بهبود می بخشید.

3- هرگز شوهرتان را با شخص دیگری مقایسه نکنید؛ مگر آنکه در آن مورد برتری با همسر شما باشد.

4- از لحاظ خلقی، خود را به ایده‌‌‌آل همسرتان، نزدیک و نزدیک‌تر کنید.

5- توقعات و نیازهای مالی خود را فقط زمانی مطرح کنید که مطمئن باشید شوهرتان قادر به برآوردن آنهاست.

.

6- در برنامه‌ریزی‌های مالی چنان تصمیم بگیرید که هرگز باعث ضرر نشوید.

7- بدون هماهنگی با همسرتان برای مهمانی رفتن، مهمانی برگزار کردن و مواردی از این دست، تصمیم نگیرید.

8- تا کاملاً مجبور نشده‌اید، سعی کنید بدون همسرتان در برنامه‌های تفریحی و مسافرت‌ها شرکت نکنید.

9- بکوشید لحظاتی که با همسرتان دارید، کاملاً پرانرژی و بانشاط باشید.

10- در مجالس دوستانه، سعی کنید همواره توجه‌تان معطوف به او باشد