2777
2789
عنوان

چگونه به شدت جذاب باشيم؟!🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 14433 بازدید | 103 پست

ب پوستتون اهميت بدين❣️

اينك ي خانم ب پوستش رسيدگي كنه خيلي چيزارو ميشه ازش فهميد،ب خودتون قول بديد هركاري از دستتون برمياد انجام بدين تا پوستي سالم و ابريشمي داشته باشين🙂👌🏻

سعي كنيد از لوازم ارايشياي طبيعي استفاده كنيد و شبا حتما ارايشتونو باشيرپاك كن يا شوينده مناسب پاك كنيد🍃

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدم می شناسم همه اینا رو داره و جذاب نیس. بخشیش به چهره و ذات مرتبطه. بعد۰یه۰نفر وجود نداره برای همه ...

درسته چهره و ذات هم مهمه

اما اينا كنار هم ي ادم جذاب رو ميسازه 

منم مث شما كي ميگي

ادمي رو ديدم چهرش كاملا معمولي بوده اما با رعايت يسري كارا ك اصلا تو ديد ما نيس و خيلي جزئي ب نظر مياد و اينجا بيان كردم خيلي جذاب بوده ب چش خودم و ديگران

و احترام خاصي هم براش قائل بودن 

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
جذابیت یچیز ذاتی نه اینکه بخوای بزور با هزار ترفند جذاب باشی

نظرت قابل احترامه🍃

اما خيليا هستن هنرشو ندارن نميدونن بايد از كجا شروع كنن و چكاري بايد انجام بدن 

براي كسايي ك ميخان تغيير كنن اما نميدونن چطور،فك ميكنم موضوع جالب و ي تلنگر باشه براشون🤷🏻‍♀️

خیلی خوب بود انرژی داد بهم اول صبی که برم اتاقمو )طویلم🥰) رو مرتب کنم😂😂

در ضمن کاکو اَی خواسی تا منم برات با لهجه شیرازی خودمون یچیای بنویسم😌😂

فضل پدر چه لطفی داره واسه ما؟ که بابا فاضل بود و فرزند شده فاضلاب!                                                                 -یاس
خیلی خوب بود انرژی داد بهم اول صبی که برم اتاقمو )طویلم🥰) رو مرتب کنم😂😂 در ضمن کاکو اَی خواسی تا ...

حتما با لهجه بنويس خيلي دوس دارم ولي يكم واضح باشه ك متوجه بشم😹😻

پاشو برو بينم چ ميكني🤪👌🏻

حتما با لهجه بنويس خيلي دوس دارم ولي يكم واضح باشه ك متوجه بشم😹😻 پاشو برو بينم چ ميكني🤪👌🏻

رو چیشوم😂😂❤️

حالو تا برم اتاقمو مرتب کنم محض رضای خدا چارتا صفحه کتاب بخونم میام برات مینویسم 

فقط میشه موضوع یچی دیگه باشه؟ مثلا اعتماددبنفس یا نظم داشتن و اینا؟؟

فضل پدر چه لطفی داره واسه ما؟ که بابا فاضل بود و فرزند شده فاضلاب!                                                                 -یاس

خودتو باور داشته باش و رو اعتماد ب نفست كار كن بعد متوجه ميشي چقد ب چش ديگران جذابي💕🍃

رو چیشوم😂😂❤️ حالو تا برم اتاقمو مرتب کنم محض رضای خدا چارتا صفحه کتاب بخونم میام برات مینویسم&nbs ...

باشه عزیزم 

اره حتما چرا ک نه😌🤷🏻‍♀️

من موضوعو ادامه میدم ت هم کاراتو کن بیا😉

باشه عزیزم  اره حتما چرا ک نه😌🤷🏻‍♀️ من موضوعو ادامه میدم ت هم کاراتو کن بیا😉

ای دستت طلا پس فعلا با اجازه

بچه ها تاپيكم اصلا جنبه شعار دادن و فاز منفي نداره چون دوس دارم حال خوب ب همديگ انتقال بديم پس تمام سعيمو ميكنم تاپيكو بالا نگه دارم اگ شمام كمك كنين چ بهتر واگرنه من مطالب ميزارم يا تجربياتمو در اختيارتون ميزارم

شما بهره ببرين🙂💕

موضوعو سوق ميديم سمت داشتن اعتماد ب نفس🍃❣️

خب حالا تعريف اعتماد ب نفس چيه؟؟؟🤔

اعتماد به نفس به این معناست که یك نفر به توان و توانمندي هاي خودش باور و اعتماد داشته باشه...

اعتماد به نفس یعني اینك انسان خودشو عمیقاً ارزشمند و توانمند بدونه😉👌🏻

كسي ك اعتماد ب نفس داره خودشو دوس داره و براي رسيدن ب اهدافش تو زندگي ريسك ميكنه و نسبت ب اينده مثبت فكر ميكنه🙂👌🏻

امااا كسي ك اعتماد ب نفس نداره دقيقا خلاف موارد بالاس:

معمولا حس ميكنه نميتونه ب اهدافش تو زندگي برسه🤷🏻‍♀️🥀