2777
2789

مثلا در جمع مهمانی یا بین خواهر و برادری بعضیا حقشون خورده میشه اما یا جرات نداره یا خجالت میکشه یا بلد نیست از حق خودش دفاع کنه؟

انا الی ربنا راغبون. ما دل به سوی پروردگارمان نهادیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده همسر من با بی شرمی جلو بچه هام پریدن روم بعد چند وقت بابام میگه برو خونش برای رضای خدا ببخش وقتی قبول نکردم رفت بهشون گفت محلش ندین خودش خوب میشه خودشم تا تونست لج کرد حالا متوجه شدی چرا نمیتونیم دفاع کنیم چون پدر مادر نادون داریم

منم نمیتونم از خودم دفاع کنم  چون حقیقتا بلد نیسم حرف بزنم  نمیدونم اون موقع فی البداهه ...

من هم بعد تموم شدن ماجرا تازه یادم میافته کاش اینطور جواب میدادم .ولی حقیقتش حتی اگر روبرو هم بشم باز لال میشم.

انا الی ربنا راغبون. ما دل به سوی پروردگارمان نهادیم