2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

19006 بازدید | 52 پست

کسی هست یک چیزی ذهنم رو درگیر کرده کسی بوده تاحالا خواهر شوهر داشته باشه که یکسری حرکت های انجام میده که فقط در مواقع خلوت خودتون با شوهرتون انجام میدین من چندین بار متوجه شدم اما زیاد حساس نشدم اما الان داره کلافه ام میکنه مثلا دست کنه زیر پیراهن با موهای تن داداشش یا پاهاش بازی کنه و داداشش موی تنش سیخ بشه و منطقه ممنوعش بیاد بالا و مدام هم همسرم میگه نکن یکبار دیگه کنی میزنمت ها ولی باز گوش نمیده انجام میده یا سریع ناراحت میشه خیلی خواستگار داره اصلا ازدواج نمیکنه ۲۴ سالش هست و میگه من دوست دارم با شخصی ازدواج کنم مثل داداشم باشه،،، یا سرش میزاره روی منطقه ممنوعه و مدام سرش رو حالت  رفت و برگشتی انجام بده  مثل بازی کردن با اونجا که حالت برآمدگی داره و کیف کنه بنظرتون زیادی حساسم یا عین بچه ها میخواد خودشو لوس کنه ؟ البته خیلی راحت جلو داداش کوچکترش لباس عوض میکنه با سوتین فقط با کوچیکه و بزرگه راحته وسطی ن چون وسطی مدام دعواش میکنه و تذکر میده نمیره سمتش،، و با پدرش راحته مثل تو بغل خوابیدنش یا حمام کردن و اینا بنظرتون هنوز تو دوران کودکیش مونده و این چیزارو بد نمیدونه ؟ و نمیتونه تفکیک کنه ؟ من حس میکنم نیاز به یک جنس مخالف داره تا این نیازهای خودش رو رفع کنه اما خودش نمی‌فهمه که نیاز داره چون یکبار براش مشکلی پیش اومده بود مدام فقط همسر من رو میخواست و اجازه نمی‌داد بقیه بهش دست بزنن و کاراش انجام بدن مثل دسشویی بردن و لباس پوشیدن و ...... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقد بدم میاد این خانواده های ک حد و حدود خواهر برادریو رعایت نمیکنن ینی چی اخه با موهای تنش ور میره چندش

ما یکی از فامیلامون دوتا دختر داره ی پسر دختر کوچیکه خیلی شرو شیطونه و همه میگفتن عاشق داداششه خیلی باهم خوبنو اینا یبار من بچه بودم مامانش گف برو ب سیما(مثلا دختر کوجیکه) بگو بیاد سفره بندازه اون موقع مثلا ۱۸،۱۹ سالش بود بعد حواسم نبود در بزنم در اتاقشو باز کردم دیدم داداشه رو تخت خوابیده اینم با یه تاپ خیلی خیلی لختی ک نصفش رفته بود بالا و همه جاش بیرون بود رو داداشش دراز کشیده بود و نیشش باز یود میگفتن میخندیدن منو دیدن یهو پاشدن من هنوز اون صحنه چندش از ذهنم نرفته بخدا انگار تو اتاق نامزدا وارد شدی۔۔الان پسره ازدواج کرده دختره سی سالش شده هنوز مجرده 

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید