2777
2789

[QUOTE=258390957]امروز بهم گفتن گفتن بخدا دیشب هر دومون یه خواب راجبت دیدیم آدمای صادقین گفتم چی گفتن موهات بلند خشکل ...[/QUOTE لخت یعنی گره از کارت باز میشه .

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=258390957]امروز بهم گفتن گفتن بخدا دیشب هر دومون یه خواب راجبت دیدیم آدمای صادقین گفتم چی گفت ...

انشاالله خدا کنه همه منتظرا به زودی مادر شن بد دردی انتطار

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 
تو خاب ببینی یع مرده دعوتت میکنه عروسی ولی نمیری میگه فردا میگم بهت ساغتشو معنیش چیه؟ 

ان شا الله خیره عزیز 

براتون یه اتفاق  توی راهه ولی به زودی نی در واقع شکل یه سختی گذرا هست که اخرش ختم به خیر میشه 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
عزیز یه موضوعی هست که براتون پیش میاد و زیاد بهش فکر میکنی و ناراحت کننده هست برات  صدقه بنداز ...

سلام عزیزم

میشه خواب منم تعبیر کنی؟ راستش من یه مدتیه سعی میکنم نمازم رو بخونم یا سعی کنم کمتر گناه کنم (که البته جفتش یه کوچولو پیشرفت کرده فقط)

چند شب پیش خواب دیدم یه مجلس هستش و توش دارن دعا میخونن.. یادم نیست چه دعایی اما بعده بیدار شدن احساس میکردم زیارت عاشورا بود

تعبیرش چیه؟ نمیدونم چون ذهنم درگیر نماز و.. شده این خوابو دیدم.. یا واقعا خوابیه که تعبیر داره

ممنون میشم پاسخ بدی مهربونم😍💛✨️

آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)

میشه یکی خواب منم تعبیر کنه لطفا

یکی دوشب پیش خواب دیدم

تو گوگل سرچ کردم چیز خاصی پیدا نکردم

خواب دیدم دارم به خانوادم و همسرم التماس میکنم که دفنم نکنن با گریه خیلی شدید

بعد اونام منو میبیننا میگن که آخه تو مردی پس چیکارکنیم و فلان منم گریه میکنم میگم نه من نمردم منو دفن نکنین توروخدا

سلام عزیزم میشه خواب منم تعبیر کنی؟ راستش من یه مدتیه سعی میکنم نمازم رو بخونم یا سعی کنم کمتر گناه ...

بعضی خوابها تعبیر ندارن عزیزم براساس فکر و درگیری ذهنی ما شکل میگیرن 

حتی خواب شما تعبیری هم داشت بازم به خوبی و خیر بود 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
ان شا الله خیره عزیز  براتون یه اتفاق  توی راهه ولی به زودی نی در واقع شکل یه سختی گذرا ه ...

جدیییییی

بزارید کامل بگم

ینفر خاب دیده یع مرده میاد در حیاطشون بغد میگه فردا دعوتی برا عروسی طرفم. میگه ساعت چند اخه اونم. میگه فردا میگم بهتو میره

طرفم فرداشت بیدار میشع میره بیرون با ماشین تصادف میکنه ضرر جزعی میبینه بنظرت بع خیز گذشته؟ 

خواب صبح تعبیر داره؟  یا فقط خواب شب تعبیر داره ؟

بستگی داره که وقتی خواب هستی روحت در کجای آسمانها

قرار داره در بالاترین آسمان میشه رویای صادقه،و درمیان زمین و آسمان بالا وقتی روحت قرار داره راست و دروغ با هم قاطی میشه بعضی وقتها هم مشغولیات ذهن خودت تو خوابت قاطی میشه،انسان هر چه راستگو تر باشه خوابش صادقانه تر هست و خبر از آینده میده و اگر انسانی دروغگو باشه خوابش هم باطل هست

جدیییییی بزارید کامل بگم ینفر خاب دیده یع مرده میاد در حیاطشون بغد میگه فردا دعوتی برا عروسی طرفم. ...

بله صد در صد به خیر گذشته 

عروسی در خواب به عذا تعبیر میشه

نمیخواستم ناراحتت کنم نگفتم 

گفتم سختی که گذراس چون دیدم گفتی نرفته 

بازم ختم به خیر شده