2777
2789
میشه یکی خواب منم تعبیر کنه لطفا یکی دوشب پیش خواب دیدم تو گوگل سرچ کردم چیز خاصی پیدا نکردم خواب ...

یک مدت کوتاه مشکلات یا دلخوریهای پیش میاد توی خانواده تون باعث میشه از چشم شما ببینن 

کمی غصه دار میشی که دیگه عزیز و دوستداشتنی نیستم براشون 

که این موضوع گذراست و همه چی درست میشه و ارزش شما بالاتر میره براشون 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک مدت کوتاه مشکلات یا دلخوریهای پیش میاد توی خانواده تون باعث میشه از چشم شما ببینن  کمی غصه ...

باردار هم هستم عزیزم

به بچه که ربطی نداره؟

فک کردم قراره به زودی بمیرم دلم بدجور گرفته بود

باردار هم هستم عزیزم به بچه که ربطی نداره؟ فک کردم قراره به زودی بمیرم دلم بدجور گرفته بود

نه ربطی نداره 

در بارداری خوابهای عجیب غریب زیاد میبینی عزیز 

به دلیل تغییر هورمونها 

زیاد فکرتو مشغول نکن به خوابهات 

پس این خوابت هم تعبیر نداره 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
نه ربطی نداره  در بارداری خوابهای عجیب غریب زیاد میبینی عزیز  به دلیل تغییر هورمونها&nbs ...

اولین بار بود اینجوری خواب میبینم

من خیلی خواب نمیبینم درکل ولی دیدنی کلا خواب خوب نمیبینم

اخه تو بارداری قبلیم اصن خواب نمیدیدم

انشاالله که خیره هرچیه

صدقه بدم خوبه؟

میشه یکی خواب منم تعبیر کنه لطفا یکی دوشب پیش خواب دیدم تو گوگل سرچ کردم چیز خاصی پیدا نکردم خواب ...

عزیزم گریه در خواب شما نشانه ی خوبی هست و تغییر و تحولی براتون پیش میاد یا یه پولی به دستتون میرسه خلاصه چیز مثبتی هست نگران نباش

انشالا خیره صدقه بدین و گریه ینی شادی . مرگ هم به معنای طول عمر زیاد گاهی تعبیر میشه

تو خاب ببینی یع مرده دعوتت میکنه عروسی ولی نمیری میگه فردا میگم بهت ساغتشو معنیش چیه؟ 

انشالا خیره وصدقه بدین فکرکنم خواب خوبی نیست .ولی انگار ی اتفاقی قراره بیفته که به خیر میشه