2777
2789
می تونی به منم بگی مامانم خواب دیده ازیه آشناکه مرده پیرزن بوده برای پسرم شرت گرفته

از یکی که فوت شده چیزی بگیره خوبه ولی مرده که چیزه درخواست کنه یا بگیره خوب نیس واسه مرده

عزیزم میشه خواب منم بگی خواب دیدم با خانوادم یه جایی هستیم ک خونه‌مون هست یکی از اتاقا خالی بود به ...

شبیه یه اتفاق در ایندست .شاید مجبور به زندگی جمعی بشن ادما و بهمدیگه کمک کنن در اثر اتفاقات  جمعی در اینده 

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می تونی به منم بگی مامانم خواب دیده ازیه آشناکه مرده پیرزن بوده برای پسرم شرت گرفته

شنیدم میگن توخواب از مرده چیزی بگیری خوبه یادم نیست شایدم بده .شمابراش فاتحه بخون وخیرات بده وصدقه بده انشالا ک خیره

اره من خیلی شنیدم فوق العاده تعبیرش خوبه مطمعنم حاجتت میگیری زود

انشاالله مرسی خواهر جان امشب که فقط بلند بلند گریه می کردم و مادرم صدا میکردم میگفتم مراقب بچم باش .مادرم فوت شده .خیلی اذیتم مخصوصا الان که همسایه کناریم تاره بچه دار شده همش صدای قهوه خنده ها بازی بچه میاد تو خونم

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 
چقدر صبر کنم ۷ سال بچم از دست دادم و نازا شدم واقعا دیگه نفس کشیدنم برام زجر آور 

خیلی سخته .. ولی برو به بچه های بهزیستی وسیله بخر بازی کن چند نوبت  شنیدم حاجت میگیرن اگر صلاحه ..موهات چه رنگی بوده تو خواب؟ازشون بپرس .

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

بچه ها ببخشید یکی یکی جواب همتون ندادم واقعا امشبم حالم خیلی خراب مخصوصا چون تنهام تو خونه همسرم سر کار کاش مادرم زنده بود باهاش درد دل میکردم 

عزیزم میشه خواب منم بگی خواب دیدم با خانوادم یه جایی هستیم ک خونه‌مون هست یکی از اتاقا خالی بود به ...

عزیزم خرید و فروش نشانه تغییرات هست و احتمالا تغییرات خانوادگی هم دارید ،حالا نمیدونم شاید در مورد کسی تغییر رفتار انجام میدید یه چیزی تو همین مایه ها هست

من بلدم تعبیر... مو نماد احترام بیا موقعیت اجتماعیه اتفاقی میافته که احترام یا شانت پیش دیگران بال ...

میشه بگین‌‌‌دیشب یا صبح خواب دیدم می خوایم بریم عروسی پسر عموم بعد تو خواب میگفتم اینکه عروسی کرده عروسیشم رفتیم (در واقعیت همین)  خواب صبح تعبیر داره؟

خیلی سخته .. ولی برو به بچه های بهزیستی وسیله بخر بازی کن چند نوبت  شنیدم حاجت میگیرن اگر صلاحه ...

امروز بهم گفتن گفتن بخدا دیشب هر دومون یه خواب راجبت دیدیم آدمای صادقین گفتم چی گفتن موهات بلند خشکل شده بودن بعد لخت

هه تعبیر خواب یه علمه مگه الکیه خدا این علمو به انبیاء درست و حسابیش داده اومدی نی نی سایت میگی تعبیییر خواب میدونی اگه تعبییر بد کنن میتونن رو زندگیت اثر بزارن لااقل نیا اینجا بگو برو سرچ کن