تا حالا شده تو خیابون کسی شما رو ببینه و در مورد اینده یه چیزی بهتون بگه و بره مثلا چند سال پیش یکی از خواهرای من در شرف طلاق بود که نامزد بی صفتش طلاقش نمیداد و کتک کاری داشتن تا جایی که یه سه یا چهار سالی طول کشید یه روز یکی از خواهرام دم یه امام زاده نشسته بود که یه درویش اومد جلو خواهرم تو فکر بود به خواهرم گفت غصه نخور خواهرت تو این چند روز حکم طلاقش صادر میشه بعدم خواهرم میگه یه لحظه سر برگردوندم دیدم نیست اومد به خواهرم گفت همونم شد و خواهرم سه روز بعد طلاقش و گرفت یا یکیش که برا خواهر دوستم پیش اومد هستید بگم براتون اینم بگم دستم کمی کنده تو تایپ کردن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه ولی تو ترمینال تهران ی پیرمرد گونی ب دست اومد سمتم ی چن تا خانمم وایساده بودن ی سوال عجیبی پرسید یادم نیست ی ذره فکر کردم گفتم نمیدونم والا بعد گفت باشه و رفت
یکیش مثلا برادر دوستم قبل کرونا تو خیابون داشته میرفته که یکی بهش میگه تو خونه خواهری به نام فلانی داری اونم گفته اره بعد طرف گفته اون یه مریضی سخت میگیره کا تا اخر عمرش همش تو بیمارستان هاست دوستم میگه داداشم وقتی برامون تعریف کرد من و مادرم گفتیم چرت گفته بعد اون میگه کرونا اومد میگه مادرم همش میترسید که نکنه کرونا بگیره خداروشکر کرونا نگرفت ولی پارسال دو سه تا از مهره های کمرش خود به خود شکست تا الان دو بار عمل کرده فقطم ۱۷ سالشه براش دعا کنید خدا به جوونیش رحم کنه و زودتر خوب بشه