2777
2789
عنوان

یکی از همکارام گفت خیلی خوش اخلاقی خانوم دکتر فقط حیف...

| مشاهده متن کامل بحث + 2846 بازدید | 155 پست
خب چرا باید همچین چیزی بکه  اولا هیچکه زشت نیست  شوخی کرده مگه میشه یکی رک بیاد بگه زشتی ...

باورت میشه دارم به همین فکر میکنم؟بار اولی اینجور عکس العملی از کسی میگیرم

چه قدر تخصص جالبی دارید . موفق باشید ان شاالله عاشق دانشجوهای پزشکی هستم آرزوی خودم بود که بهش نرس ...

عزیزم دلم ❣️

موفق باشند فرزندتون 🌹

ممنونم از نظرتون ، نظر لطف شماست 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون آقایی قاضی رو 

یه سوال ازتون دارم

شما ک توی محیط علوم پزشکی بودین طبیعتا بهتر میدونین جوش چجوریه...

من چندین ساله دلباخته یکی از پسرای فامیلمون شدم ک حدود دو ساله پیش پزشکی قبول شد...متاسفانه من جرات اعتراف ندارم و شرایطشم همینطور...چون باید فعلا درسمو بخونم و خودمو بکشم بالا...اما همش میترسم از دستش بدم و تو دانشگاه عاشق بشه😥 حتی همین الانم تو مراسما خیلی از دخترا بهش چراغ سبز میدن....شما ک تو جو دانشجو های پزشکی بودین چند درصدتون به همکلاسی و هم دانشگاهیتون حس عاطفی پیدا کرد و منتهی ب ازدواج شد؟ 

چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم...

سن ات که بالا بره یاد میگیری لبخند بزنی و رد بشی ، یاد میگیری بعضیا نه ارزشش رو دارن نه حتی فهمش رو که بهشون بگی فلانی حرفت زشته

یه چیزایی زیر بیست سال تو خانواده باید به بچه فهمونده بشه اگه انجام شد یه بچه ی فهیم تحویل جامعه میشه که مثل این اقا نیست

رد شو 

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
نه عزیزم در جریان نیستم از اینکه دانشجوی پزشکی هستید  خوشبختم 🌹 نه راستش به طور کلی هم با هی ...

قربان شماا همچنییین💗

چهه خووب منم همینطور ولی بچه های ما خصوصا هم گروهی های ما خیلی باهم نزدیکن اما اصولا دیدم ک روابط پایداری ندارن.

عارضم بوعلی سینا را ندیده اید!؟
شما توی کلاستون از چ سنی تا چ سنی داشتید

ما دانشگاه دولتی بودیم برحسب رتبه کنکور رده بندی شده بودیم 

رتبه ی من ۱۱۰ بود 

توی کلاس مون از سن ۱۸ تا ۲۷ سال دانشجو داشتیم 

البته هر ترم نسبت به ترم دیگه ، بارم سنی ها متفاوت بود 

بورد  عمومی؟

ببینبد بعد از کسب مدرک دکترای حرفه ای پزشکی و بعد از اخذ تخصص ، پزشک می‌تونه یک دوره ای شش تا یکسال رو به عنوان بورد سپری کنه که در این دوره دروس تخصص یا پزشک عمومی رو بازم به طور حرفه ای تر و دانشنامه ای سپری می‌کنه 

پزشک عمومی یا متخصص که این دوره رو سپری کنه عضو هیات علمی دانشگاه و در کنار کارش می‌تونه استاد دانشگاه باشه 

اگه دقت کرده باشید بعضی از پزشک های عمومی توی تابلوشون درج شده ، پوست ، مو ، اطفال و زنان 

درحالی که پزشک عمومی هستند ، این پزشک های عمومی همون بورد رو سپری کردن که باید نمره ای نوزده یا بیست ازش کسب کنند اگر نه مردود میشن 

هنوز نه خانوم دکتر شما چطور؟بوردتون رو گرفتین؟

من ادم پارانوییدی نیستم ولی خیلی جالبه به حای اینکه براتون سوال بشه بورد پزشکی عمومی چیه از همدیگه میپرسید تو گرفتی یا نه؟؟بورد پزشکی عمومی رو فکر کنم همین امشب توی سایت ابداع کردند😅وارد کوریکولوم اموزشی نشده تا الان

ببینبد بعد از کسب مدرک دکترای حرفه ای پزشکی و بعد از اخذ تخصص ، پزشک می‌تونه یک دوره ای شش تا یکسال ...

منم پزشکم عزیزم و حدا ب پزشک بودنتون شک‌کردم،اون بورد پزشکی عمومی نیست،بورد رشته های تخصصی هست

الانم خیلی وقته کسی با بورد تنها هیئت علمی نمیشه و رتبه های بورد حذب میشن

هیچ رشته تخصصی هم زیر سه سال نداریم

یه سوال ازتون دارم شما ک توی محیط علوم پزشکی بودین طبیعتا بهتر میدونین جوش چجوریه... من چندین ساله ...

ببین عزیزم اونقدر پزشکی سنگین هست که هیچ‌ خلا زمانی باقی نمیزاره تا دانشجو ها به هم علاقه پیدا کنن و به عشق و علاقه بتونن فکر کنن حتی  

یعنی این وضعیت عاشقی و وابستگی توی دوره های تخصص بیشتر از دوره ی پزشکی عمومی فراهم هست 

بخصوص اگر دانشجو واقعا دغدغه درس خوندن داشته باشه که اصلا چشم ش کسی رو نمی‌بینه 

به نظرم اگر واقعا اهل درس خوندن هستن نگران نباشید 

ببینبد بعد از کسب مدرک دکترای حرفه ای پزشکی و بعد از اخذ تخصص ، پزشک می‌تونه یک دوره ای شش تا یکسال ...

اینا رو از کجا میگید؟😅اونایی ک مینویسن پوست مو زیبایی و اطفال و .....gp هایی ان ک نهایتا دوره دیدن بوردی در کار نیست