2777
2789

بچهاخواهرم رو یک ماهونیم پیش همسرش سردعوای مامانش باخواهرم ساعت دوازده شب اورده خونه مامانم خیلی اذیتش میکنن کاربه جایی رسیده که خواهرشوهرش رفته به یکی ازفامیلامون گفته دوساله اذیتش میکنیم که بگه مهرم حلال جونم ازاد مام بعدیه ماه گفتیم ماهمچین حرفی نمیزنیما الانم رفته دادگاه درخواست داده احضاریه اومده که همسرم خودش خونه روترک کرده تا۷۲ساعت برگرده درحالی که خودش اوردتش /خواهرمم میگه من دادگاه نمیرم دراینصورت واکنش دادگاه چی میشه؟

اینم بگم وکیلم گرفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم همسرم میگه زن باید بره دادگاه و از خودش دفاع کنه در غیر این صورت دادگاه حکم طلاق غیابی رو میده

عضو گروه زرد .قد۱۶۸.وزن ۸۳ .هدف اول ۷۳.هدف دوم ۶۳.وقتی همه تونستن قطعا منم میتونم .

همسرم  میگه بره دادگاه و بگه شوهرم دروغ میگه خودش منو برده خونه پدرم من حاضرم برم سر خونه زندگیم و تمکین کنم 

اگ اینو بگه دادگاه حل فصل میشه و میگه برین خونتون

عضو گروه زرد .قد۱۶۸.وزن ۸۳ .هدف اول ۷۳.هدف دوم ۶۳.وقتی همه تونستن قطعا منم میتونم .
اگه جوابشو میدونین دریغ نکنین

این برگه ای که میگی اسمش اظهار نامه هست نه دادخواست عدم تمکین. باید فردا بره پیش عریضه نویس و جواب اظهارنامه رو براش در فرم مخصوص بنویسه و ببره خدمات قضایی برای ثبت. بنویسه که من برمیکردم خونه و به زنوگیه زناشویم علاقه دارم. این آقا با این اظهارنامه میخواد به قاضی ثابت کنه که خواهرت خودش رفته نه اینکه بیرونش کرده باشن بگه نگاه من اظهارنامه دادم ازش خواستم برگرده ولی خودش نیومد