2777
2789

بچه ها سلام من عضو جدیدم میخواستم از دوستان در مورد بیمارستان بهمن و دکتر قلمبر نظرسنجی کنم.....من ۵ تا انتقال منفی داشتم انتقال آخرم باردار شدم ولی سقط شد لطفت راهنماییم کنید.ممنونم

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۳
0
0%
۳
1
100%
۳
0
0%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمم ۲۰ سال پیش مریضش بود. بچه دار نشد، اما بعدش معجزه آسا خودش باردار شد و الان ۲تا پسر داره

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁
۲۰ سال پیش ایشون تو اهواز بودن...یعنی پیششون آی وی اف کرد؟

بله، عمم هم اهواز بود اون موقع.

اون موقع زیفت انجام داد

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁
اینکه متعصبانه جواب بدیم درست نیست....

شوخی کردم. دکتر خیلی خوب و مهربونیه. دستش خوبه و صبوره

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎