2777
2789

من ۸ ماه پیش رفتم دکتر زنان به دلیل نامنظمی پریودام واسم قرص دزوسپیتو داد گفت همیشه بخور به حرف کسی هم گوش نده تخمداناتو تقویت میکنه منم ازش استفاده میکردم ولی زده خون تو مغزم لخته شده ۵روز تو بیمارستان بستری شدم و ۶ماه هم باید تحت نظر دکتر باشم دکتر گفت اگر هم بخوای باردار بشی ممکنه  بچه هم خونش لخته بشه و سقط بشه باید هر روز آمپول بزنی 😔هم سلامتیم از دست رفت و پولم لعنت به اون دکتره ، دکتر مغز و اعصاب گفت باید بهت میگفت ۳ ماه استفاده کنی و سه ماه هم بذاری کنار ولی بهم نگفت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای انشاالله بهتر بشی 

منم یک مدت استفاده میکردم برای تنبلی تخمدان اینقدر شبها لرز میفتاد تو جونم تمام دندون هام به هم میخورد در حدی که نمیتونستم نگه دارم همون جند ماه چند تا از دندون هام ترک خورد و خراب شد جونم کنده شد تا درستشون کردم

لخته خون از عوارض ضدبارداریه دیگه

بنظر من هرکی نازایی داره فوری باید بره پیش فلوشیپ های ناباروری متخصص زنان معمولی فقط وقت ادپو تلف میکنن

قرص ضدبارداری اثرش توقف تخمک گذاریه چجوری تقویت میکنه تخمدانو اخه

من الان یکسال ونیمه دارم استفاده میکنم نشونه هات چی بودن که فهمیدی خون لخته شده

سردرد شدیدخیلیییییییی شدید  ،حالت تهوع ،سرگیجه ۵بار رفتم دکتر من فکر میکردم سرما خوردگیه آخر سر یکیش گفت سردرد تو از سرما خوردگی نیس منو نوشت سی تی اسکن شم بعد فهمیدم چه بلایی سرم اومده دکتر گفت یه روز هم دیر می اومدی سمت راست بدنت بی حس میشد و نمیتونستی حرکتش بدی خدا بهم رحم کرد

وای انشاالله بهتر بشی  منم یک مدت استفاده میکردم برای تنبلی تخمدان اینقدر شبها لرز میفتاد تو ج ...

واای دکتر ب منم از این قرص ها داده برای تنبلی تخمدان رسما داغونم کرده اولاش میخوردم خوب بودا الان ب آخراش ک رسیده حالت تهوع و بی اشتهایی دارم افسرده شدم اصن😭😭ای کاش نمیخوردم شون همه این دارو های هورمونی افتضاح ان