2777
2789
عنوان

مامانایی که شیر خوار دارن جواب بدن

244 بازدید | 38 پست

سلام مامانی عزیز دخترِ من هشتاد روزشه شدیدا بغلی شده تا بزارمش زمین گریه میکنه کولیک و دل دردم نداره خدارو شکر راستش به هیچ کاری نمیرسم ساعت خوابش هم فقط شبا هست در طول روزم اگر بخوابه تو بغلم میخوابه یعنی بزارمش زمین بیدار میشه کسی هم کمکم نیست حالا شما راهکار بدین چیکار کنم این وضعیت بهتر بشه

مثل یک 🌱جوانه به نور سلام کن، تو باید تا خدا قَد بِکِشی..🌹🌹

ببین ربطی به بغلی بودن نداره من اصلا دخترمو بغل نکردم اما تا از جام تکون میخوردم بیدار میشد کلافه بودما نه میتونستم دسشویی برم نه غذا بپزم بعد یه مدت بهتر شد الان ۵ماهش تموم میشه فردا میره تو۶ماه

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین روانشناس کودک میگفت بچه اصلا بغلی نمیشه ولی توباید به روش های مختلف عادتش بدی مثلا یه بار بذاری روپات یه بار باهاش حرف بزنی آروم شه یه بار به باباش بگی نگهش داره تا به شرایط مختلف عادت کنه برااروم شدن ولی وقتی آرومه یکسره توبغلت باشه ام بغلی نمیشه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

عزیزم خدا حفظش کنه 

هم سن پسر منه 

من پسرم اینجور بود شیر خشک کمکی میدادم راحت میخوابید ولی اسهال خونی شد بردمش دکتر گفت شیر خشک. قطع کن به پروتین گاوی حساسیت داره

بعد گفت وزنشم زیاد میشه بگی نی نیتون چند کیلو

لطفا منو تو تایپک های مذهبی اد کنی دارم ایمانم از دست میدم  
ببین ربطی به بغلی بودن نداره من اصلا دخترمو بغل نکردم اما تا از جام تکون میخوردم بیدار میشد کلافه بو ...

ای جانم خدا حفظش کنه درست میگی عزیزم منم همینجوری کلافم بدتر اینکه همه سرزنش میکنن که بغلیش کردی و خوب مگه میشه بچه رو بغل نکرد

من پسرم شیر ّمی خوره و می خوابه رو زمین می خوابم که وقتی خوابش برد با خیال راحت پاشم

فقط شبها این مدلی میخوابه که کلا تاریک باشه خونه روز توی بغلم از هوش میره ولی تا میزارمش زمبن بیدار میشه

سلام عزیزم به نظرم دراز کشیده بهش شیر بده بزا همونجوری بخوابه بعد خودت پاشو    

فقط شبها این مدلی میخوابه روزها فقط تو بغلم خوابش میبره

ببین روانشناس کودک میگفت بچه اصلا بغلی نمیشه ولی توباید به روش های مختلف عادتش بدی مثلا یه بار بذاری ...

یکی باید اینارو به خانواده همسرم بگه عزیزم