2777
2789

ایرانی نمیبینم

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

ایرانی نمیبینم

❣︵من از دوتا چیز متنفرم.                                               یکی اعتماد به نفس نداشتن آدمای لایق،فهمیده و باهوش.                                                             دومی اعتماد به نفس نفرت انگیزه احمق ها                و متوهم ها︵❣                                                   ❝ آه از غمی که تازه شود با غمی دگر❞                     #ایرانم_دوباره_تسلیت💔                                                          🇮🇷⁩                                         ❥❥تلخیِ صبح ۱۳ دی ۹۸ هر روز صبح تکرار میشه.                                                 ↺💔↻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طلا.سرخپوست.قسم.

حناس رو دوس دارم ببینم 

شما دیدی؟

❣︵من از دوتا چیز متنفرم.                                               یکی اعتماد به نفس نداشتن آدمای لایق،فهمیده و باهوش.                                                             دومی اعتماد به نفس نفرت انگیزه احمق ها                و متوهم ها︵❣                                                   ❝ آه از غمی که تازه شود با غمی دگر❞                     #ایرانم_دوباره_تسلیت💔                                                          🇮🇷⁩                                         ❥❥تلخیِ صبح ۱۳ دی ۹۸ هر روز صبح تکرار میشه.                                                 ↺💔↻

آنتن  قشنگه بچه ها دان کنم؟؟

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
فیلم خارجی هم معرفی کنید 

کجایی؟شاید بتونم بگم

سریال یا سینمایی؟

سریال جیران 

سینمایی .اینه بغل.دشمن زن.پاشنه بلند.شبی ک ماه کامل شد.

آبجی .قشنگم .خانومی .اره با خود توم ک داری این متنو میخونی.شاید امروز روز سختی بوده واست کلی مشکلات هست و آدم بی مشکلم وجود نداره ‌‌.یه نصیحت کوچیکو از طرف خواهر کوچیکت گوش کن .اول یه نفس عمیق بکش.آها آفرین .ببین سخت نگیر .سخت ترین شبای زندگیتو یادت بیار صبح شد؟ آره دیگه هیچ سختی موندنی نیست اینم میگذره فردا میرسه و قول میدم چندوقت دیگه اصلا این مشکلو یادت نمیاد . تهش هیچی نیست بخدا تهش هیچه پس بیخیال شو و لبخند بزن اگر یکم آروم شدی یه دونه صلواتم برا من بفرست دمت گرم آبجی خوشکلم 💋😘
هرجایی بدون سانسور هم موردی نداره عشقولانه یا هرچی

خارجی 365روزو برو ببین ولی با تنها نگاش کن🤪

آبجی .قشنگم .خانومی .اره با خود توم ک داری این متنو میخونی.شاید امروز روز سختی بوده واست کلی مشکلات هست و آدم بی مشکلم وجود نداره ‌‌.یه نصیحت کوچیکو از طرف خواهر کوچیکت گوش کن .اول یه نفس عمیق بکش.آها آفرین .ببین سخت نگیر .سخت ترین شبای زندگیتو یادت بیار صبح شد؟ آره دیگه هیچ سختی موندنی نیست اینم میگذره فردا میرسه و قول میدم چندوقت دیگه اصلا این مشکلو یادت نمیاد . تهش هیچی نیست بخدا تهش هیچه پس بیخیال شو و لبخند بزن اگر یکم آروم شدی یه دونه صلواتم برا من بفرست دمت گرم آبجی خوشکلم 💋😘