2777
2789
عنوان

بنظرتون برم خونه خواهرشوهرم

491 بازدید | 36 پست

ما عقدیم شوهرم خونه ی ماست تقریبن ی ماه پیش رفتیم سرزدیم خاهرش... حالا دیشب زنگ. زدم احوالپرسی کردم... من با خودم قصدداشتم برا تولدش چندروز دیگ کیک بخرم ببرم... ولی اصلا دیشب پشت گوشی نگفت بیایید تعارف نکرد  .. بنظرتون ببرم کیکو سوپرایزش کنم یا نه... یجوری شدم اصلا نگفت بیایید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ول کن، بعد به کوچکترین واکنش منفی از سمتش هی خودتو سرزنش میکنی که فلان کارو براش کردم اینجوری جوابمو داد،اصلا سورپرایز کردن خانواده شوهر رو درک نمیکنم  😄

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

توقع ک ندارم ولی یجوریم شدم دیشب اصن تعارف نکرد

خوب عزیزم شایدکارداشته موقعیتی نداشته که بخوادتعارف کنه آدم بعضی وقتا خیلی گرفتاره وفکرش مشغوله نمیشه انتظارداشت همین که تلفنی حالشوپرسیدین خوب بوده 

مگه جشن میگیره؟من متوجه نشدم پشت تلفن گفت جشن تولد قراره بگیرم ولی شما رو دعوت نکرد؟؟

نه... اصن ن جشن داره ن چیزی.... من همیطور تو ذهنم بود کیک ببرم براش.... حالا دیشب زنگ زدم ولی اون اصن تعارف خاصی نکرد بگه بیایید