2777
2789
عنوان

میشه متفورمینو بعد شام بخورم

85 بازدید | 9 پست

دکتر واسه تنبلی تخمدان واسم نوشت قبل شام گفت بخور وزنم کمه فقط یمقدارم شکم دارم نسبت ب وزنم قبل شام میخورم سرگیجه میگیرم میشه بعد از شام بخورم

فرقی نداره چه بعدشام بخوری چه قبل شام تغییری تو حالت نداره

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 پشت این حرفم یه عالمه حرفه از یه عده که فقط برای خالی کردن عقده هاشون میان اینجا....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه دکترم گفت قبل شام بخور ولی من بدنم ضعیفه نمیتونم دیشب بعد شامم خوردم کلی سرگیجه داشتم

بعد یه مدت بدنت عادت میکنه و سرگیجه و تهوت ازبین میره.اوایل اینجوره

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 پشت این حرفم یه عالمه حرفه از یه عده که فقط برای خالی کردن عقده هاشون میان اینجا....
عزیزم به جای متفورمین قند و شکر و شیرنیجات رو حذف کن دیگه لازم نیست متفورمین بخوری

من متاسفانه ب شیرینیجات اعتیاد دارم نخورم ضعف میکنم این چند ماهه خیلی کمتر میخورم ولی هنوز نتونستم کامل قطعش کنم

من متاسفانه ب شیرینیجات اعتیاد دارم نخورم ضعف میکنم این چند ماهه خیلی کمتر میخورم ولی هنوز نتونستم ک ...

خوب عزیزم دیگه قرص خوردن شما چ فایده داره انگار داری از ی طرف استخر آب برمی‌داری از ی طرفم آب میریزی توش .....منم مثل شما خیلی به شیرینی جات علاقه داشتم ولی دوماهه کلا گذاشتم کنار اوایلش سخت بود ولی هر موقع هوس شیرینی میکنم خرما و کشمش و عسل و گردو اینا میخورم 

لا إله إلّا اللّه