2777
2789
عنوان

خانمای ک شوهرتون زگیل تناسلی دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11704 بازدید | 133 پست
دقیقا همینه  وگرنه چقدر احتمال داره یکی از تیغ اصلاح یه نفر دیگه در فاصله کمتر از ۵ دقیقه استف ...

وای اوپراجون خداروشکربرگشتی😍

من ازمتخصص پرسیدم گفت خیلی راه وجودداره واسه انتقالش 

که یکیش برخوردآب دهان ناقل بازخم یه آدم سالمه 

یاتیغ اصلاح مخصوصااگه روی پوست زخم باشه 

رابطه جنسی فقط یکی ازراه هاشه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترتون از توالت فرنگی عمومی استفاده کرده ؟ طریق اصلی انتقال جنسی هست من در مورد دختر شما نظری ندا ...

ببخشید یه خانومی تو تاپیک گفتن مجرد هستن و رابطه نداشتن با کسی..ولی زگیل دارن...

خب من و شما ک این خانوم و نمیشناسیم بیاد اینجا نظر بذاره دروغ بگه رابطه نداشتم..پس فقط رابطه جنسی نیست...اینکه خیلی زیاد هم شده تو ایران نشون میده غیر رابطه هم منتقل میشه والا دیگه هنوز ایران لاس وگاس نشده همه برن با هم رابطه داشته باشن ک زگیل بدن ب هم.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
نه  فقط رابطه ست

مطالعه لطفا

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
چ سریع تهمت میزنید  من فقط با شوهرم رابطه دارم با این حالی ک اون طوریش نیست من دچار زگیل تناسل ...

شوهرت آزمایش داده؟ 

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

مطالعه لطفا

تو ایران واسه اینکه زندگی ها از هم نپاشه راه های دیگه رو هم میگن

ولی راهش فقط رابطه ست

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

دقیقا خواهر منم متاهله و داره بیشتر از خودم به پاکی خواهرم اعتماد دارم قطعا جور دیگه ای گرفته

میگم که اینجا هرچی هر کجاش ی چیزی بگیره ندیده و نشناختهدمیگن خائن هستش

خب هتل که بجز اعضای خانواده همزمان کسی استفاده نمیکنه ویروسش خارج بدن زنده نمیمونه 

نمیدونم ولی خب مثلا رفتیم استانبول مرکز تفریحی توالت فرنگی بود البته من همیشه کاور یکبارمصرف بهش میدادم دیگه نمیدونم چطور استفاده کرده 😔

وای اوپراجون خداروشکربرگشتی😍 من ازمتخصص پرسیدم گفت خیلی راه وجودداره واسه انتقالش  که یکیش ب ...

سلام عزیزم

مرسی

راه انتقال تماس مستقیم هست

و تماس مستقیم یعنی لباس زیر فرد رو بالافاصله که دراورد بپوشی

تیغ اصلاحش رو با فاصله کمتر از پنج دقیقه استفاده کنی 

دستی که خودشو باهاش خارونده به ناحیه تناسلی دیگری بزنه.

حوله مشترک رو با ناقل با هم استفاده ‌کنید 

روی سطحی مثل توالت با فاصله کمتر از ۵ دقیقه بشینید 

خب اینا توی زندگی نرمال چقدر شایع هست؟

ولی تماس بدنی با ناحیه تناسلی حتی با وجود کاندوم شایع ترینه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

کاندومم صددرصد جلوشو نمیگیره  بعد حتما نزده دیگه و یبارم نبوده تف تو ذات

دوست دارین جدایی و دلسردی به وجود بیارین

به جای این کارا یکم مطالعه کنید 

زگیل تناسلی از راه استخر  اپلاسیون هم منتقل میشه 

بیزارم از دین شما ….نفرین به آیین شما…..به وعده بهشت زمین را برای زمینیان جهنم کرده اند ….توی کشور اسلامی زندگی میکنیم ولی حسرت کشورای کافر رو میخوریم …گاه عبادت خداوند یعنی …دست پیری را گرفتن …تکه نانی به گرسنه ای دادن …شاد کردن دله غمگینی …نبردن عابروی مؤمنی …انسانیت مذهب خداست 
تو ایران واسه اینکه زندگی ها از هم نپاشه راه های دیگه رو هم میگن ولی راهش فقط رابطه ست

باشه عزیزم 😊

ولی خیلی ازاونایی هم که مبتلامیشن رابطه ای نداشتن 

من نه خودم ونه همسرم زگیل تناسلی نداریم وازیه دکترکه تخصصش اینه پرسیدم 

خیلی وقتاهم منگوله پوستی بازگیل اشتباه گرفته میشه

ببخشید یه خانومی تو تاپیک گفتن مجرد هستن و رابطه نداشتن با کسی..ولی زگیل دارن... خب من و شما ک این ...

بنده به اون خانم کاری ندارم ولی ایران تنها کشور جهانه که زگیل از راه تماس منتقل نمیشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی