2777
2789
عنوان

خانمای ک شوهرتون زگیل تناسلی دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11704 بازدید | 133 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه عزیزم 😊 ولی خیلی ازاونایی هم که مبتلامیشن رابطه ای نداشتن  من نه خودم ونه همسرم زگیل تن ...

اونی که مبتلا میشه ولی رابطه نداشته، قطعا پارتنرش رابطه داشته ولی نمیگه گندش درنیاد

در غیر اینصورت زگیل تناسلی نیست  و تشخیص اشتباه بوده

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

سلام عزیزم مرسی راه انتقال تماس مستقیم هست و تماس مستقیم یعنی لباس زیر فرد رو بالافاصله که دراورد ...

💖💖

نمیدونم والا .ولی همون دکتره میگفت خیلی وقتاتوی استخرامایواجاره میدن .اونم نه مایوی نو.مایویی که چندبارپوشیده شده توسط افرادمختلف 

یااینکه توی آرایشگاه ها بعضی ازآرایشگرای بی وجدان تیغ اصلاح روواسه چندنفراستفاده میکنن 

تواین تاپیک هم خیلیاگفتن رابطه ای نداشتن ولی مبتلاشدن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اونی که مبتلا میشه ولی رابطه نداشته، قطعا پارتنرش رابطه داشته ولی نمیگه گندش درنیاد در غیر اینصورت ...

عزیزم پستای تواین تاپیک روبخون 

دختر۹ساله مگه رابطه داره که مبتلابشه؟؟؟ یاخانمی که میگه اصلارابطه ای نداشته یاحتی پارتنری نداشته 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه ها هرچی که هست  این تایپیک خیلی باعث نگرانیم شد

اگه غیر رابطه جنسی باشه یعنی به همه چی لیزر و استخر و آرایشگاه رفتن هم آدم باید با ترس بره

اگرم فقط رابطه جنسی باشه باز اگر کسی مبتلا شد به شریک جنسیش مشکوک میشه 

کلا در دو صورت ترسناکه  

عزیزم پستای تواین تاپیک روبخون  دختر۹ساله مگه رابطه داره که مبتلابشه؟؟؟ یاخانمی که میگه اصلارا ...

ممکنه زگیل تناسلی نباشه، نمونه برداری که نکردن

رفرنسهای خارجی میگن راهش فقط همون تماس جنسیه

دیگه من چیکار کنم خب !!! تازه ک ا ن دو م جلوش رو نمیگیره

کاش آدمها یه مقدار جلوی غریزه و شهوتشون رو میکرفتن ،بدبختی این مریضیها مسریه، میان به زن از همه جا بیخبرشون هم میدن 

متنفرم از آدمای شهو ت پرست که هوس جلوی چشمشون رو میگیره و این مریضیها رو نمی‌بینند

تازه بیماری دوره پنهان هم داره

یعنی ممکنه طرف ،تو مجردیش رابطه داشته ، ولی ویروس بدون اینکه خودش رو نشون بده تو بدنش بوده

کاش موقع آزمایش ازدواج، آزمایش این بیماری‌ها هم اجباری بود ، ایدز و زگیل و هپاتیت و ...

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

ممکنه زگیل تناسلی نباشه، نمونه برداری که نکردن  رفرنسهای خارجی میگن راهش فقط همون تماس جنسیه ...

عزیزم متخصصااینقدری تجربه دارن که بایه نگاه ساده بفهمین زگیله یامنگوله 

واگه معلوم نشه اون موقع نمونه برداری میکنن 

اتفاقامن الان یه مقاله درموردراه های انتقال زگیل تناسلی وباورهای غلط دیدم ولی نتونستم لینکش روبذارم 

من نمیدونم همه ی دکترااین آزمایشومینویسن یانه ولی دکتری که من میرم پیشش واسه قبل ازبارداری یاحتی اکثرمجردااین آزمایشارومینویسه 

میگم که اینجا هرچی هر کجاش ی چیزی بگیره ندیده و نشناختهدمیگن خائن هستش

دقیقا ...عجیبتر این که میگن دکترا اینو میگن که زندگی ها نپاشه.. .آخه دکتر کار خودش و انجام میده مگه مرکز مشاوره هست

عزیزم متخصصااینقدری تجربه دارن که بایه نگاه ساده بفهمین زگیله یامنگوله  واگه معلوم نشه اون موق ...

همین نی نی سایت یکی با نگرانی پست گذاشته بود که نزدیک ۱۰۰تا زگیل تناسلی داره و چند جا دکتر رفته بود همه تایید کرده بودن.

بعد چند روز پیگیرش شدم گفت جواب آزمایشش منفی بود ! 

متخصصا اکثرشون از چیزی که فکر میکنی بیسواد تر و نفهم ترن

آره اگه لینک مقاله رو داشتی برام بفرست

ایرانی نباشه فقط

ممنون

خانم ها من قبل بارداری دومم همسرم ببخشید رو بدن خصوصی اش ی چیزی مثل خال گوشتی بود هی میرفت فریز میکرد و من هیچی از زیگل تناسلی نمیدونستم و الان نمیدونم آیا ممکنه این همون بوده باشه و بعد من و دختر دومم یعنی الان باید آزمایش خاصی بدیم و من برم دکتر واسه پاپ اسمیر بگم واسه اونم آزمایش بدم دقیقا باید چیکار کنم اگه لطفا می دونین منو راهنمای کنین و دخترم چی پس😢

ببخشید یه خانومی تو تاپیک گفتن مجرد هستن و رابطه نداشتن با کسی..ولی زگیل دارن... خب من و شما ک این ...

به خاطر ادای روشنفکریه😏

چندین نفر گفتن راه های دیگه انتقال هم داره رابطه یکیشه 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊