2777
2789
عنوان

خانمای ک شوهرتون زگیل تناسلی دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11703 بازدید | 133 پست

اسی چراتوگوگل نمیزنه خواهرت من سرچ کردم نوشته بود اگه سیستم دفاعیه بدن ضعیف باشه حتی میتونه از حوله خیس ویا اپیلاسیون جاهای آلوده یامصرف آنتی بیوتیک طولانی مدت و قرص جلوگیری طولانی مدت عمل پیوند عضو و...

اسی چراتوگوگل نمیزنه خواهرت من سرچ کردم نوشته بود اگه سیستم دفاعیه بدن ضعیف باشه حتی میتونه از حوله ...

وای از صبح من دارم باهاش صحبت میکنم. فعلا میخاد بفهمه شوهرش از کجا گرفته. 

خودش پاپ اسمیر قراره بده هفته دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان مم زگیل دارم شوهرم نداره پس من خیانت کردم عایا؟  وقتی نمیدونین تودل مردموخالی نکنین من ع ...

آره تو دلم خالی شد اگه همچین چیزی باشه ک فقط از ره رابطه باشه خواهرم طلاق میگیره 

آره تو دلم خالی شد اگه همچین چیزی باشه ک فقط از ره رابطه باشه خواهرم طلاق میگیره 

ننن ااصلاااا همچین چیزی نیس خیالت راحت من زگیل دارم رفتم لیزرکرد خیلی پشیمونم دوباره زد بدتر. رفتم دکترزنان گفتم سرطان میگیرم؟ گف ن این حرفیع همه خوب میشن جوونی سنت کمه خوب میشی ۶ماهقبل کلپوسکوپی کردم گف زخم داری یکم ولی ب رحمم اسیبنزد خداروشکز. گف ۶ماه دیگه بیا یه کلپوسکوپی مجدد خوب بودی فقط سالی یبارپاپ اسکیر

برامرداک. اصلا خطری نداره خواهرتم بگوبره دکترزنان

تلخ ولی واقعی ویروس بیشتر از چند دقیقه تو محیط نمیتونه زنده بمونه و فقط از موجود زنده به میزبان زنده منتقل میشه

چایت را بنوش☕🎵شادیت را ببوس😀💋 غمت را در آغوش بگیر🤝😔 این لحظه را دریاب که لحظه بعد، احتمالیست!🥂⏳ عشق بکار،عشق ببخش و عشق را به میراث بگذار برای آیندگان🌹🥰❤
چی توگوشیش دیدید؟

پیامک دیدم دوستش میام داده بود بریم پیش هرز.. اینم گفته بود باشه بعد اون قضیه ی هفته بعد زگیل گرفتم من زود فهمیدم اون نمی‌دونست 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝