2777
2789
عنوان

خانمای ک شوهرتون زگیل تناسلی دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11704 بازدید | 133 پست
من ماما هستم  روز اول یادمون دادن اصلا نگین از راه جنسی و شوهره چون زندگی شون میپاشه مرده م ...

یادتون ندادن اینو جایی نگین چون زندگی ها میپاشه😅

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی چند روز پیش میگفت شوهرش لب استخر نشسته گرفته زیاد استخر میره من ترسیدم همونجا سوال کردم یکی بگه ...

از استخر زگیل کف پا میتونه منتقل بشه نه تناسلی و برای همین حوضچه دم استخر هست

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

من ماما هستم  روز اول یادمون دادن اصلا نگین از راه جنسی و شوهره چون زندگی شون میپاشه مرده م ...

دقیقا همینه 

وگرنه چقدر احتمال داره یکی از تیغ اصلاح یه نفر دیگه در فاصله کمتر از ۵ دقیقه استفاده کنه

از استخر زگیل کف پا میتونه منتقل بشه نه تناسلی و برای همین حوضچه دم استخر هست

عه پس ربطی به ناحیه تناسلی نداره؟ اون خانوم اینطور شوهرش رو توجیحه میکرد  

خدایا پس به این نتیجه رسیدم فقط رابطه جنسی هست

نه درمان نداره فقط واکسن داره 

عزیزم سیر رو له کن بذار رو زگیل دور زگیل رو هم مرطوب کننده بزن که نسوزه چون سیر پوست سالم رو میسوزونه...بذاربیست دقیقه بمونه بعد برش دار چهار پنج بار انجام بدی ایشالا از بین میره تجربه شده هست

شما علمتو به روز کن عزیزم چهارتا کتاب حرف استاد توی دانشگاهت که ماله چندین سال پیشت هست  بدرد ن ...

ببخشید نمونه برداری هم کردین یا فقط از روی ظاهر تشخیص دادین

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
دقیقا همینه  وگرنه چقدر احتمال داره یکی از تیغ اصلاح یه نفر دیگه در فاصله کمتر از ۵ دقیقه استف ...

دختر ده ساله من رابطه جنسی نداشته حتی روانپزشک کودک هم بردمش چرا نمیخواین باور کنید اصلا تا حالا جایی بدون من نرفته جز امسال که رفته مدرسه حتی مدرسه اشم تا الان آنلاین بوده از خانمی مثل شما بعید بود توالت فرنگی که میشه کمتر از ۵دقیقه دو نفرپشت سرهم برن نمیشه؟!!!

دختر ده ساله من رابطه جنسی نداشته حتی روانپزشک کودک هم بردمش چرا نمیخواین باور کنید اصلا تا حالا جای ...

دخترتون از توالت فرنگی عمومی استفاده کرده ؟

طریق اصلی انتقال جنسی هست

من در مورد دختر شما نظری ندارم ولی نمیفهمم چرا توی ایران همه از استخر و حوله و ارایشگاه میگیرن 

حتما میکنه

چ سریع تهمت میزنید 

من فقط با شوهرم رابطه دارم با این حالی ک اون طوریش نیست من دچار زگیل تناسلی شدم 

دکتر گفت از استخر یا لباس زیر یکی دیگه رو بپوشی یا ایپلاسیون ممکنه مبتلا شده باشی

لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫🚫