پاییزمss مدیر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 448 عنوان خانمای ک شوهرتون زگیل تناسلی دارن؟ | مشاهده متن کامل بحث + 11704 بازدید | 133 پست سلام. آبجی من شوهرش زگیل تناسلی زده ولی خود خواهرم اصلا نداشته ولی دکتر گفته امکانش هس گرفته باشه. حالا حال روحیش خیلی خرابه میگه این زگیل از راه ارتباط جنسی متعدد ب وجود میاد فکر میکنه شوهرش بهش خیانت میکنه 1401/08/18 | 07:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golenarges71 عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 5655 بچه ها یعنی فقط تنها راهش را.بطه با فرد مریضه؟یعنی هیچ راه انتقال دیگه ای نداره؟ نه
غضنفرم عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 17690 جدیداخیلی زیاد شده من اطلاع ندارم ددمورد این بیماری که چی هست اصلا
گامبول عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 2086 مردا حتی اگه درصحنه جرم ببینیش باز میگن اشتباهه و یارو برا دوستشه😂
پناه12345 عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 645 هرکی میکه فقط ازراه جنسی غلط کرده دکتراگاوشدنربطی ب رابطه نداره اصلا
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40660 والا ما هم رابطه غیر عرفی نداشتیم هیچکدوم ولی میگن داریم.خب وقتی نداشتیم از هوا اومده🤥😑😑 بیخیال ب ... عزیزم یه سرچ کن کلی راه دیگه هم واسه انتقالش هست راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
مامانی_ساشا عضویت: 1389/07/09 تعداد پست: 12040 😐زگیل ازراه های دیگه هم غیرازرابطه جنسی هم بوجودمیاد اصلاااااااااا اصلاااااااااااااااااااویروس زندست فقط بدن با بدننننخودتونو گول نزنید حتی شوهرتون الان معصومم باشه شاید در جوانی اشتباهی کرده و الان منتقل شده پزشمی و عقل اینو میگه >*
golenarges71 عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 5655 اپیلاسیون یا لیزر تاحالا انجام نداد؟ من از دکتر پرسیدم گفت لیزر یا استخر زگیل تناسلی منتقل نمیشه
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40660 اصلاااااااااا اصلااااااااااااااااااا ویروس زندست فقط بدن با بدنننن خودتونو گول نزنید ... عزیزم من ازیه پزشک اینوپرسیدم ومطمئن هم هستم .کلی راه وجودداره واسه انتقالش که فقط یکیش رابطه جنسیه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
سارای_وقت_تلف_کن عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 3443 دلیلش فقط رابطه نیست استخر و سونا لباس آلوده و چیزای دیگه هم میتونه باشه ممکنه ویروسش چند سال تو بدن مخفی باشه و بعد از چند سال تازه مشخص بشه هردو باید واکسن بزنن و حتما باید ضایعه رو با لیرز از بین ببرن با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
ناخدا_عسل عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 1168 هرکی میکه فقط ازراه جنسی غلط کرده دکتراگاوشدن ربطی ب رابطه نداره اصلا میشه بیشتر توضیح بدید؟ از چه راهی میتونه انتقال پیدا کنه
negin25a عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 6046 یکی از خانمها اینجا گفت دختر ۹ سالش استخر میرفته و الان زگیل گرفته
پاییزمss مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 448 عزیزم من ازیه پزشک اینوپرسیدم ومطمئن هم هستم .کلی راه وجودداره واسه انتقالش که فقط یکیش رابطه جنسیه& ... از چه دکتری پرسیدی چه راه های دیگه ای
نگارراد عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 5598 من از دکتر پرسیدم گفت لیزر یا استخر زگیل تناسلی منتقل نمیشه عزیزم اتفاقا لیزر اپلاسیون و استخر هم هست