2777
2789
عنوان

پسرم سه سالشه کار های بد انجام میده😥

| مشاهده متن کامل بحث + 2133 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه میگید باسن رو میگیره صددددددددد در صدددد از یکی یاد گرفتتش بدون شک باید با ارامش از سرش بندازید

وقتی انجام داد سرگرمش کنید حواسشو پرت کنید یه سمت دیگ

موقعی هم که میگید به اصطلاح دست میزنه به خودش و میمالونه شما بدون یه ذره دعوا و عصبانیت باید حواسشو پرت کنید

توجه کنید ک بچه سه ساله هیچ حس جنسی خاصی نداره پشت حرکتش خالی کردن یا یه اضطرابه یا اینکه یه بار چون بهش حس خوبی داده اینکارو میکنه

این حرکت بین بچه های این سنی زیاده

این چند وقت دعواتون نشده توی خونه؟؟

شما عصبی نیستید سرش داد بزنید

استرس بگیره بترسه 

یا جلوش اخبار این روزا رو نگاه کنید 

ک صرفا بخواد از شر این استرس خلاص شه؟؟

توصیه خوب فقط و فقط و فقططططط روانشناس کودک اونم از نوع خوب و عالیش ک تحقیق کردید راجع بهش هست

ببرید پیش یه روانشناسی ک تخصص کاریش کودکه 

خیلیییی خوب راهنماییتون میکنه

دیگ وضع اطلاعاتی جامعه و مردم فرق کرده رو به پیشترفتیم

با دعوا و به کوچه علی چپ زدن مشکل حل نمیشه

راهکار داریم الان

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اگر هم چیزی هم بلد باشه یا جایی دیده باشه تو ذهنشو سریع مشغول به چیز دیگه کن اصلا به روش نیار ،بچه ها بازیگوشن و سریع فراموش میکنن ،بچه ها همه تو این سن یه مدت کوتاهی اینطوری هستن و اگه سرش رو به چیز دیگه گرم کنی برای همیشه از ذهنش میره ،قصه نخور درست میشه ،اگه ماهواره داری حتما جمع کن و اگه گوشی داره ازش بگیر 

🎶««««🦋»»»»🎶
واقعا دمت گرم با این مشاوره ات😂

خخخ

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

فقط هواسشو پرت کن ودعوا نکن و توضیح نده بدتر کنجکاو میشه 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹
بگوکارزشتیه...من پسرم سه سالشه..دوتاحرف زشت یادگرفته..مشاورگفت محلش نذار...نمیشه که..توجمع میگه اعصا ...

والا راس گفته 

هی تو اهمیت میدی هی اون تکرار میکنه 

بی محلی واقعا بهترین کاره برای فحش تو سن کم 

حالا شما هایی که حرف دکتری که بیشتر ازتون میدونه رو قبول نمیکنید خب بچه هاتون خیلی صدمه میبینن

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
اوو دختر من فحش میده.... چه کنم به نظرت؟ 

من توروش وایسادم...محکم وبادعوا...بابیمحلی بدترمیشه

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

ببین اینکارا اثلا تز رو غرض نیست.دخترا هم اینکارا رو میکنن.قدش نمیرسه از پشت بعل میکنه دیگه عادیه

اونجا هم براشون یه حس ارامش داره مالوندنش باز از رو تحریک نیس فقط ارامشیه باید حواسشو پرت کنی عادت نشه واسش وگرنه دردسر میشه .بگی نکن بدتر میشه فقط حواس پرتی