2777
2789
عنوان

امروزتولدم بود

111 بازدید | 2 پست

مامانموابجیم بهم کادودادن دوستام چن تاشون تبریک گفتن ولی شوهرم اصلایادش نیس یعنی اصلابراش مهم نیس این چیزاچقدبده اینکه فازمون یکی نیس دلم گرفت

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔

تولدت مبارک عزیزم🤍😍

من تولد شوهرم ۳۵ م هزین کادوم شد ۲۰ ت تولدش... یک سال برنامه ریزی میکنم هر سال و پول جمع میکنم بعد فک کن روز تولدم جمعه بود امسال امد دم پنجره رستوران دم خونمون و نشون داد گفت بریم اونجا شام 😕گفتم نه بابا خونه اوکیه دیگه من داشتم خفه میشدم شب رفتیم یه رستوران خوب مثل خر خورد مستم بود حتی یه عکسم نگرفت خوابید یعنی الان ۶ ماه میگذره باورت میشه من هنوز گریه میکنم من واقعا انتظار داشتم ازش ولی... حتی یه رزم برام نخرید واقعا مردهای این جوری و باد خفه کرد من عاشق شوهرمم ولی از امسال داغ گذاشتم فقط تبریک بگم اگه بتونم

تولدت مبارک عزیزم🤍😍 من تولد شوهرم ۳۵ م هزین کادوم شد ۲۰ ت تولدش... یک سال برنامه ریزی میکنم هر سا ...

مرسی عزیزم من براشوهرم کادوبخرم یاتولدبگیرم ناراحت میشه بجای تشکرچون اصلادوس نداره هیچ مناسبتیوولی من عاشق اینجورچیزام

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.