2777
2789

سلام دوستان. تو محل کار معمولا بقیه نیروها یا حالا واسه خود شیرینی یا جلب توجه واسه صاحبکارمون شیرینی و کیک و اینا درست میکنن میارن براش. منم میگم یبار حداقل ببرم. هرچند از این کار اصلا خوشم نمیاد ولی خیلی دستم تنگه و محتاج کارمم. حالا اگه پیشنهاد بدید چی ببرم ممنون میشم. امیدوارم پیشنهاداتون خوشمزه باشه😋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلمه برگ مو..

وای خدا دلم خواست برگ مو از کجا بیارم حالا

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
وای خدا دلم خواست برگ مو از کجا بیارم حالا

کاش رئیس بودیم واسمون میاوردن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
کاش رئیس بودیم واسمون میاوردن

والا😂

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
بخدا که دلم راضی نیست ببرماز اینکارا متنفرم😑

چی بگم والا کاری که دلت راضی نیست خب انجام نده عزیز بهترین کاریکه واسه خودتون میکنین اینه که کارتون رو به درستی انجام بدید و برخوردی در شان خودتون و محل کارتون داشته باشین همین

واسم دعا کنید🤲🙏