2777
2789
عنوان

واااای عروسیم دیگه تو تالارههههههه 🥺💋❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1875 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلمی من کلا با همه اینطوریم اگه ناراحت باشم بهشون میگم چون وقتی تو دلم نگه میدارم تبدیل ب کینه ...

خداروشکر گلم. منم ۲۱ سالمه ۱۹ سالم بود عروسی کردم. بازم میگم خداروشکر ما سه سال عقد موندیم تا خونمون آماده شه و کرونا اومد و عموی شوهرم فوت کرد و نامزدی طولانی باعث بوجود اومدن دخالت و ناراحتی شد و

فقط خداروشکر گذشت😁

یه چیزی ک تجربه کردم اینه ک از کسی ناراحتی یا دخالت میکنه خودت جلوش وایسا و بخاطرش با همسرت بحث نکن خودت از خودت دفاع کن از همسرت درخواست نکن دفاع کنه. 

پس قدر مادرشوهرتو بدون 

منو اون خیلی صمیمی هستیم بعضی مواقع از جانب شوهرم دلخور میشم میرم گلایشو پیش مادر شوهرم میکنم😂😆 اونم بعد اینکه بگم شوهرم سریع میاد قربون صدقه از این حرفا میگه دیگه چیکار کنم مامانم منو می‌کشه امروز باهات حرف نزنم😂

. 🎐 دقیقـا از لحظـه ای که حـرف بقیـه واست مهـم نـیسـت زنـدگـیت شـروع میشـه..🌱
منو اون خیلی صمیمی هستیم بعضی مواقع از جانب شوهرم دلخور میشم میرم گلایشو پیش مادر شوهرم میکنم😂😆 او ...

چقدر عشقه❤❤❤❤❤❤

خدا حفظش کنه براتون 

حواست باشه هیچ وقت این رابطه ارزشمندو خراب نکنی 

بهش نشون بده تو هم خیلی برات مهمه که پسرش براش فرزندی کنه این خیلی مهمه وگرنه به مرور یه سری سوتفاهما یا اطرافیان ممکنه خرا کنن رایطتونو 

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
چقدر عشقه❤❤❤❤❤❤ خدا حفظش کنه براتون  حواست باشه هیچ وقت این رابطه ارزشمندو خراب نکنی  ب ...

عزیز دلمی گلم 😘 

من همیشه پیش مادر شوهرم میشینم که اون میشه زن عموم و قبل اینکه با با هم عقد کنیم با هم بودیم و کامل میشناختمش 

همیشه پیشش زن عموم میشینم دستاشو می‌گیرم می‌بوسم میگم خداروشکر میکنم همسرم خیلی خوش رفتار و با درک و شعوره اینا همش حاصل زحمات توئه ازش خیلی تشکر میکنم اونم خیلی خوشحال میشه خیلییی همیشه حرفامو بش میزنم خجالت نمی‌کشم میگه من عاشق این رفتارتم

تورو خدا تو که رسیدی به عشقت دعا کن برام ، فککنم دیگه دوستم نداره اصلا براش اهمیتی نداره بود و نبودم 

از خودکشی میترسم خیلی 

برای هیچکس مهم نیستم

کاشکی خدا بیاد بغلم کنه دارم دق میکنم 

در آغوشِ خدا {🤍}
عزیز دلمی گلم 😘  من همیشه پیش مادر شوهرم میشینم که اون میشه زن عموم و قبل اینکه با با هم عقد ...

چه عالی واقعا خوشحال شدم خدا برای هم حفظتون کنه 

عزیزم حتما صدقه بدین

رفع چشم زخم هم باشه ازتون 

خوشبخت بشین

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
تورو خدا تو که رسیدی به عشقت دعا کن برام ، فککنم دیگه دوستم نداره اصلا براش اهمیتی نداره بود و نبودم ...

عزیزم انشاالله خوشبخت بشی 

اما اینو بدون کسی ک دوستت داره کاری نمیکنه ک حس کنی دوستت نداره یا چیزای کوچیک خوشحالت می‌کنه شاید ناراحتت کنه ولی شده بدون معذرت خواهی بیاد بهت با رفتاراش بفهونه دوست داره اما اگه میدونی دوستت نداره ولش کن برو پی زندگیت حیفه و چند سالته گلم 

چه عالی واقعا خوشحال شدم خدا برای هم حفظتون کنه  عزیزم حتما صدقه بدین رفع چشم زخم هم باشه ازت ...

عزیز دلمی چشم ❤️

عزیزم انشاالله خوشبخت بشی  اما اینو بدون کسی ک دوستت داره کاری نمیکنه ک حس کنی دوستت نداره یا ...

دیگه هیچی برام مهم نیست ، تورو جون هرکی که دوسش داری از خدا بخواه رنگ صبحو نبینم 

در آغوشِ خدا {🤍}
من برا شما دعا میکنم به زودی زود یه بخت عالی نصیبت بشه شما هم برا من دعا کن مامان بشم سه ساله منتظرم

‌ان شا الله که یک بچه سالم و زیبا و پر از برکت به دنیا بیاری من اولین بچه ام که بعد از 7 سال به دنیا اومدم مامانم منو از امام رضا و امام حسین طلبیده

‌ان شا الله که یک بچه سالم و زیبا و پر از برکت به دنیا بیاری من اولین بچه ام که بعد از 7 سال به دنیا ...

ممنون عزیزم بهترین ها نصیب قلب پاک و مهربونت

مامانت کلی سختی و انتظار کشیده لطفا ازش بخواه برام دعا کنه همین ماه مامان بشم

خدایا شکرت .....
ممنون عزیزم بهترین ها نصیب قلب پاک و مهربونت مامانت کلی سختی و انتظار کشیده لطفا ازش بخواه برام دعا ...

الهی فدات شم چشم بهش میگم سر نمازش دعات کنه که یک بچه سالم و خوشگلم و پر برکت به دنیا بیاری خوشگلم🥺😍❤️