شوهرم شعل خوب ودرامد خوب داشت از طمع وتنبلی افتاد دنبال بورس ایران وبعد هم بورس خارجی و ۳ سال کامل توخونه نشست وهی یه ۱۰۰ میلیون گذاشت تو بورس خارجی و سوزند که رسید به ۱میلیاردو ۴۰۰ این پول رواز فروش دوتا ماشین ،کل طلاهای من ،وام پول قرضی پول رهن خونمون و ارث پدرش و فروش وسایل صنعتی مربوط به کارش به دست می اورد ومیسوزوند خلاصه این ۳ سال هزار بار بحث کردیم به بدترین حالت کتک ها خوردم ولی دست برنداشت وموفق هم نشد و الان ورشکست شدیم و دست خالی بدون ماشین و پول و صفرررر صفررررر😭😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعد شوهرم یه مرد سست و ناز نازو هست دوروز که میره سرکار اینقدر بداخلاق وقور قرومیشه که نگو بعد دوروز باید بخوابه همش میگه اخ کمرم اخ پام اخ چشام میسوزه ،منم توخونه از صبح تاشب بدون کوچکترین سرگرمی دلخوشی الان ۸ ماه خرید وبازار وگردش نرفتم
وقتی گوشش بدهکار نیست دیگه حداقل تو خودتو زجر نده رها کن نهایت یکبار بگوو و تمام..کاری که من الان میکنم تازه دیگه همون یه بارم نمیگم چون میدونم فایده نداره سعی کن بیخیال بشی و حرص نخوری بفکر سلامتی خودت باش