2777
2789

دوتا آپارتمان کوچیک داشتیم پارسال  فروختیم و یه بزرگتر خریدیم  هزاربار فکر کردم  که یکیشو بفروشم با وام و رهن یه کم بزرگتر بخرم و اون یکی رو نگه دارم  ولی نشد یا پیدا نکردم یا ندادن  یا پولم کم می اومد و... خلاصه دوتا شو فروختم تو رکود پارسال  حالا افتادم دنباله خرید یه چیزکوچیک دوباربهش تورم خورد اومدم اردیبهشت بخرم ماکلرونی و... گرون شد به بهانه سال جدید گرون کردن  حالام دوباره گذاشتن روش به بهانه بالارفتن دلار ۳۶تومنی  همش میگم کاش پارسال دوتاشو نمیفروختم  والا اینجا هم مشورت کردم  البته شوهرم میگفت من یه کم بزرگتر نمیخوام من دوباره دوخوابه نمیخوام و من ۳خوابه میخوام میگفت من نمیخوام ۱۲۰متری من ۱۵۰متری میخوام   کاش آدم تنها بود لااقل خودش تصمیم میگرفت

بابام گاهی که میگم حالا چیزی گیر نمباد پیگه چرا دوتاشو فروختی یکیشو میفروختی با وام و پول طلا و... یه کم بزرگتر میخریدی  گاهی میگم راست میگه  ولی شوهرم یه کم بزرگتر نمیخواست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط سلامتی و دلخوشی

نپیدونم چرا دردام تمومی نداره  حالا که یه خونه برزگ داریم بالاشهر اما چه فایده  کو دل خوش؟؟؟؟ همش بحث جدید پیش میاد یه بار چرا طلا رفت بالا  چرا اپارتمان کوچیک نمیدن   چرا آی وی افم نمیگیره  چرا پسردار نمیشم   چرا اپارتمان تو شمال هم نشد بخریم و.... این چه زندگیه 

خدا نکنه اسی بدبخت باشی   آره گاهی هم خودمو اینطوری دلگرم میکنم

انشالله فقط سلامت باشی پول و خونه و .... همه چیز گیرمیاد. دعا کن بچه منم سلامت بدنیا بیاد انشالله

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
چرا بلافاصله بعد فروش نخریدین ؟ مگه وضع اینجا رو نمیدونی؟

همزمان یه بزرگ خریدم  ولی همش دنباله این بودم یه چیز کوچیک دیگه هم بخریم ولی رفت تو سال جدید و بعدم ای و ی اف و بعدم دوبار گرونی و حالام دلار ۳۷تومنی

نپیدونم چرا دردام تمومی نداره  حالا که یه خونه برزگ داریم بالاشهر اما چه فایده  کو دل خوش؟ ...

چند روز پیش فهمیدم بچم دختره. شوهرم ناشکری کرد.‌الان سونوم یه مشکل نشون داده در به در شدم از فکر. خدایا توبه میکنم . من بخاطر چه چیزایی ناشکری کردم و خدا بهم نشون داد فقط سلامتی مهمه. توروخدا توام توبه کن بخاطر مال دنیا خودتو گرفتار نکن. به درگاه خدا پناه ببر. بگو راضیم به رضای تو. بگو خدایا شکرت. بگو خدایا ببخش 

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
چند روز پیش فهمیدم بچم دختره. شوهرم ناشکری کرد.‌الان سونوم یه مشکل نشون داده در به در شدم از فکر. خد ...

اخی نترس برا منم این حرفا رو زدن  تک شریانبه  قلبش فلانه  نگران نباش  ان شاالله سالمه