2777
2789
عنوان

به دادم برسیدددددد

1151 بازدید | 72 پست

الان اول ماه ۳ بارداری هستم دیروز موعد پریودیم بوده از دیروز خییلی شدید درد دارم هم دلم درد میکنه هم کمرم دردش میریزه توی رونام

خیلی شدید همش فک میکنم میخام پریود بشم

۹ روز پیش سونو رفتم همه چی خوب بود

این دردا واسه چیه؟خیلی نگرانم به خاطر موعد پریودیه؟شما هم اینجوری بودین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوری بودم همش مدام میرفتم دستشویی ببینم واقعا پریود شدم یا نه اما اصلا خبری نبود طبیعیه

هورمون ها کمی بهم میریزن مخصوصا اوایلش به دلیل وجود اسپرم تو بدن ما ،یکم که میگذره مال بچس

اره عزیزم طبیعیه غیر از دکتر سونوگرافی دکتر خودتون چیزی نگفتن ؟ختما باید گفته باشن 

شیاف و امپول پروژسترون دادن با اسپرین

سابقه ی سقط دارم متاسفانه دفعه ی قبلی اخرای ماه دو سر موعد پریودی سقط شد

دیروز دراز کشیده بودم بدجور بلند شدم دلم تیرکشید ی وقت از اون نباشه؟

نه اما حواستون باشه یهو بلند نشید یهو نشینید

از همچنین چیزی نیست اصلا حالا این مراقبت بابت آروم نشستن و بلند شدن و خوابیدن مخصوص سه ماه آخره اما آلانم باید رعایت کنید 

شیاف و امپول پروژسترون دادن با اسپرین سابقه ی سقط دارم متاسفانه دفعه ی قبلی اخرای ماه دو سر موعد پر ...

ان شاالله این بار کوچولوتون به سلامتی به دنیا بیاد

خوب باز خوبه پیش دکتر رفتید هم به خدا بسپارید هم دکتر خودش حواسش هست نیازی اینقدر نگران باشید هرچی از این نگرانی و استرس به دور باشید. خیلی بهتره