2777
2789
عنوان

به دادم برسیدددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 72 پست
اخه گاهی وقتا ربطش به جابجایی بچس و اینکه به اندام های داخلی فشار میاد و برامون سخته  رحم بزرگ ...

اره دقیقا الان اینطوری شده دکتر میگه چون سر بچه میاد تو لگن دردا شدید تره ، اما من از ماه سوم دل درد رو داشتم دکتر گفت بعضیا اینجورین بارداریشون سخته بعضیا هم اصلا درد ندارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون دوتا سقط داشتم کوچیک ترین چیزا اذیتم میکنن دیگه چ برسه به این دردای شدید

سقط داشتی برو به دکتر بگو درد داری یه سونو برات بنویسه خیالت راحت شه.کوچیک ترین چیزی احساس کردی برو دکتر

اره دقیقا الان اینطوری شده دکتر میگه چون سر بچه میاد تو لگن دردا شدید تره ، اما من از ماه سوم دل درد ...

آفرین 🙂

میگم اونا درس خوندن کمکمون میکنن و تشخیص میدن 

بارداری همه هم مثل هم نیست 

آفرین 🙂 میگم اونا درس خوندن کمکمون میکنن و تشخیص میدن  بارداری همه هم مثل هم نیست

اره واقعا بدن همه که شبیه هم نیست علائم هر کسی متفاوته ادم دکتر میره خیال خودشم راحت تره

[QUOTE=258183126]طبیعیه [/QUOTEاگه خیلی زیاده زنگ بزنید اورژانس

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه