2777
2789
عنوان

چرا دنیارو گند گرفته واقعا ؟ شوهرم میگه امروز 😶‍🌫️😬

| مشاهده متن کامل بحث + 2677 بازدید | 118 پست
والا من اینو تویه تاپیک گفتم، خانمی اصرار داشت تو اروپا همه در حال تجاوز و ازدواج محارمن.  ادم ...

ایران و اروپا و فلان نداره اصلا میگم دنیا رو گند گرفته..به قول شما آقا به هردلیلی نیمتونید ادامه بدید جدا شید همو دق ندید ..گند نکشید جامعه رو 

یه  آدم بیسواد و کوته فکر ک فکر میکنن با این روابط دارن روشنفکری میکنن خدا لعنتشون کنه ک هم زندگی خودشون هم زندگی آدمای دیگه ارو خراب میکنن.پست ترین آدما خیانت کارا هستن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این رو ابط چه با آزادی چه بی آزادی وجود دارن اسم هرزگی شونو میزارن آزادی که توجیه بکنن و باعث میشن ی ...

نه خیر از خودشونم بپرسی همینو میگن. البته که از قبل هم وجود داشته ولی خب با سواستفاده از کلمه آزادی کار زشت خودشونو توجیه می‌کنند 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ایران و اروپا و فلان نداره اصلا میگم دنیا رو گند گرفته..به قول شما آقا به هردلیلی نیمتونید ادامه بدی ...

اره فقط ایران نیس تو کل دنیا این چیزا هست کم و زیاد داره فقط

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش  
نه خیر از خودشونم بپرسی همینو میگن. البته که از قبل هم وجود داشته ولی خب با سواستفاده از کلمه آزادی ...

خوب چرا گفتید نخیر منم همینو گفتم که خودشون اسم هرزگی شونو گذاشتن آزادی و از این کلمه سواستفاده میکنن

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
خیلیای دیگه نیست ایران کشوری نیست که مردمش اونقدر نادون باشن که ببینن فلانی چه کاری انجام میده منم ب ...

اشتباه میکنی ..اینچیزا ربطی بهکتاب وسطح دانش نداره ...تو هر سطح و قشری الان هست ..البته مناطق جرم خیز واقعا هستن و تاثیر گذار ...اما اینکه میگی ایران مردمش نادون نیستن ..متاسفانه چنین چیزی نیست ...نام نمیبرم اما مناطقی هستن هنوز ختنه دختران وجود داره ..ازدواج زیر ۱۴ سال بسیار عادیه ..خون بس و قسامه هنوز هست ...اصلا سطح اگاهی در بعضی مناطق نفوذ نداره و تعدادشون کم نیست 

من خودم تو خوابگاه دارم میبینم، دختره نگاه میکنه میبینه همه دوست پسر دارن و از دوست پسراشون تعریف می ...

اصن تهران من تو خیابون هی میبینم دختر و پسرا توی هم میلولن و سیگار میکشن. دختره تو بغل پسره نشسته، موهاشو بوس میکنه پسره... 

خیلی آدمای سست عنصر میبینن دلشون میخواد. ولی وقتی تو خیابون، وسط دانشگاه، تو پارک، این همه کثافتکاری نباشه خیلیا که اصن تو این باغا نیستن بهش فکرم نمیکنن. 

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55

عاقا الان دختره رو اعدام میکنن عایا؟مگه نباید دیه شو بدن بعداعدام کنن یعنی خانواده پسره میدن همچین م ...

بله باید دیه بدن واسه اعدام دختر و مصر بودن واسه اعدام دیگه ...حتما میدن دیگه 

اینکه طرف بخاطر تربیت غلط یا قرار داشتن تو شرایط ناجور باعث شده براش خیانت راحت باشه چه ربطی به ازاد ...

علاوه بر همه چیزهایی که گفتی بله همچنان معتقدم که آزادی روی آزادی روابط هم تاثیر میزاره. خداییش قبلا که اینهمه پوشش ها راحت نبود خیانت و هرزگی کمتر بود نمی‌گم نبود بود ولی به این فراوونی نبود. خودت ببین صبح تا شب چند تا تاپیک خیانت و رابطه غیر متعدانه  زده میشه اینجا .

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اصن تهران من تو خیابون هی میبینم دختر و پسرا توی هم میلولن و سیگار میکشن. دختره تو بغل پسره نشسته، م ...

دلت چی میخواد؟رابطه بانامحرم ودستمالی شدن تو خیابون دل خواستن داره؟منکه بیشتر حالم بهم میخوره🤢😷