2777
2789
عنوان

چرا دنیارو گند گرفته واقعا ؟ شوهرم میگه امروز 😶‍🌫️😬

| مشاهده متن کامل بحث + 2677 بازدید | 118 پست
علاوه بر همه چیزهایی که گفتی بله همچنان معتقدم که آزادی روی آزادی روابط هم تاثیر میزاره. خداییش قبلا ...

آخه میدونی عزیز الان قبح طلاق و خیانت ریخته ...زنها توانمند شدن ...گوشی و فضای مجازی است ..قبلا هم خیانت بوده خیلیم بوده اما زنها سکوت میکردن ..جرات نداشتن اسم طلاق بیارن ...مردها لو نمیرفتن الان با گوشی همه لو میرن ...گرچه اصول اخلاقی هرچی جلو میریم کمرنگ میشه ها ..اما به نظرم به آزادی و بسته بودن کلا ربط نداره ...ارزش ها کلا از بین رفته 

دلت چی میخواد؟رابطه بانامحرم ودستمالی شدن تو خیابون دل خواستن داره؟منکه بیشتر حالم بهم میخوره🤢😷

قطعا اونو دلم نمیخواد. دلم میخواد ازدواج کنم دلم میخواد عشق واقعی رو تجربه کنم ولی میدونم هنوز خیلی برام زوده.  وقتی تو خوابگاه دوست پسر هم اتاقیم زنگ میزنه نگرانشه(حالا کار نداریم واقعی یا دروغی) دلم میخواد یکی هم نگران من باشه. البته اینا مال قبلنا بود ک فکر میکردم واقعا عاشق همن اینا. الان میدونم الکیه... 

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصن تهران من تو خیابون هی میبینم دختر و پسرا توی هم میلولن و سیگار میکشن. دختره تو بغل پسره نشسته، م ...

تقصیر نداری ادمیزاد همینه منم باشم دلم میخواد

ماهممون ادمیم اینکه بیا تظاهر کنم بیزارم

جوونای ایندوره تقصیرشون نیست اقتضای زمانشه

حالا مجرد بخواد رابطه داشته باشه بنظرم ایراد و اسیبش به جامعه کمتره

اما متاهل بخواد رابطه خارج از چارچوب داشته باشه فاجعه بار میاد

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش  
به خودت افتخار کن بابا  دلت میخواد بازیچه بشی آخه  یا زنگ تفریح یه پسر

آره عزیزم الان دیگه فهمیدم ولی وقتی اولین بار اینارو دیدم فکر میکردم واقعا عاشق همن🤣🤣

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55

تقصیر نداری ادمیزاد همینه منم باشم دلم میخواد ماهممون ادمیم اینکه بیا تظاهر کنم بیزارم جوونای ایند ...

این همه بیماری های مقاربتی واسه همینه دیگه 

همینجا یک درمیون تاپیک زگیل تناسلی هست 

حالا بیا بپرس چندنفرتون اچ پی وی میدونید چیه ...به خدا نصف بیشتر نمیدونن 

بعد میگن مردم ما اگاهن ..نمیکنن از اینکارا 

آخه میدونی عزیز الان قبح طلاق و خیانت ریخته ...زنها توانمند شدن ...گوشی و فضای مجازی است ..قبلا هم خ ...

تو رو خدا ببین . پست ها و تاپیک هامو ببین الان یک آقا بهم درخواست دوستی داده. همه اینها به این خاطره که آقایون جنبه ندارند. بنظرت در مورد چی میخواد باهام صحبت کنه ؟ خودمم موندم به خدا . بخاطر همین زیاده خواهی و بی جنبگی آقایون هست که باید از نگاه هرزه و کثیفشون فاصله بگیریم . اون آقا رو هم الان تاپیک میزنم تا تعلیق بشه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
این همه بیماری های مقاربتی واسه همینه دیگه  همینجا یک درمیون تاپیک زگیل تناسلی هست  حالا ...

من همون اولشم گفتم اینا همش سرابه ولی ادمیزاد اینچیزا حالیش نیس واردش میشه اسیبشم باید بپذیره

ولی عزیزم منو شما هر چقدم بگیم فایده نداره میدونی مشکل ما از جای دیگس

دیگه روابط سالم داره تو جامعه ما تموم میشه همه چی مسموم و ترسناک شده من از سایه ی خودمم میترسم

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش  
ایران و اروپا و فلان نداره اصلا میگم دنیا رو گند گرفته..به قول شما آقا به هردلیلی نیمتونید ادامه بدی ...

متاسفانه برخی ترجیح میدن امنیت و راحتی و ثبات ازدواجشون رو داشته باشن ولی قلب و روحشون رو با یکی دیگه شریک بشن. نمیخوان تاوان خیانت رو بدن، میشه این وضعیت

تو رو خدا ببین . پست ها و تاپیک هامو ببین الان یک آقا بهم درخواست دوستی داده. همه اینها به این خاطره ...

هیچ جا در امان نیستیم‌ما از دست هرزگی بعضیا به خدا 

شورشو درآوردن 

بگو تو سایت زنانه چه کار میکنید آخه

وکیله ..هرروز به خدا یه چیزی تعریف میکنه ..من پام میچسبه زمین  انقدر به خدا از تجاوز و رابطه م ...

عزیزم یه سوال

شوهر منم جدیدا تو دادگستری استخدام شده

میخوام بدونم محیطش چطوره؟

همسرم یکم عصبی و حساسه ممکنه روحیه ش بدتر بشه؟ خیلی نگرانم

عزیزم یه سوال شوهر منم جدیدا تو دادگستری استخدام شده میخوام بدونم محیطش چطوره؟ همسرم یکم عصبی و ح ...

از این بدتر هم خواهد شد صادقانه 

مخصوصا که کار دادگستری وحشتناک سنگینه با حقوقای کم 

از صبح تا شبم درگیرن 

کار حقوقی همینه