شوهرم میگه امروز تو دادگستری قیامت بوده ..خانم متاهل با یه پسر دوست شده و واسش عکس نود و همه جوره میفرستاده و تو یک شهرستان نزدیک مرکز استان خونه اجاره کرده بودن و خودشون رو زن و شوهر معرفی میکردن و رابطه داشتن ...شوهر دختر میفهمه و دعواشون میشه ..دختره با چاقو پسررو آبکش کرده 😶کشتش ...انقدر گفت مادر پسر خودشو زده وسط سالن ها ..چرا انقدر همه چیز کدر و مزخرف شده ..فساد و فحشا گرفته همه جارو ...
جدی میگم بابا تا دوسال دیگه هر کی خائن نباشه عقب مونده محسوب میشه
وای چه دنیای کثیفی میشه
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کارشونو میکنن ولی وقتی آزاد شه و وسط جامعه باشه و در ملا عام که همه ببینن، خیلیای دیگه هم خراب میشن. ...
خیلیای دیگه نیست ایران کشوری نیست که مردمش اونقدر نادون باشن که ببینن فلانی چه کاری انجام میده منم برم انجام بدم اینایی که شما میگی درصدشون کمه که با نااگاهی و نخوندن کتابو... زندگیشون به اینجا میکشه چرا باید بخاطر اینا زندگی بقیرم محدود کنیم
اوایل سال یه پرونده داشت ...بابای دختره هرشب میرفته سروقت دخترش ...تجاوز نکرده اما کارای دیگه چرا ...دختره فرار کرده بود خونه پدربزرگش ...اون زمان ما قبل عروسیمون بود ...یا همین دختره که کشته شوهرشو ..فکر کن بچه بیاری با زحمت بزرگ کنی ...سالم و ادمحسابی بعد گیر آدم علطی بیفته ..من اصلا تحمل ندارم به خدا
اصلا قبول ندارم حرفتو قدیم حرمتو احترام و شرم و حیا بیشتر از الان بود الان دیگه قبح خیلی چیزا ریخته ...
اصلا قدیم کی دخترا میرفتن دانشگاه یاسرکار؟تامیفهمیدن جنس مخالف چیه شوهرشون داده بودن😂الان تو دانشگاه و مخل کار آدم یه چیزایی میبینه و میشنوه پشماش میریزه
جالبه این خانم خیلی هم رو حرفش مسره که قدیم فحشا بیشتر بوده🤣😐
خیلیای دیگه نیست ایران کشوری نیست که مردمش اونقدر نادون باشن که ببینن فلانی چه کاری انجام میده منم ب ...
من خودم تو خوابگاه دارم میبینم، دختره نگاه میکنه میبینه همه دوست پسر دارن و از دوست پسراشون تعریف میکنن، اونم میره با یکی دوست میشه که یوقت کم نیاره و ازونا کم نداشته باشه. حالا از همین مثال کوچیک بگیر برو رو کارای خیلی بدتر. اتفاقا تو همین ایران خیلیا عقلشون به چشمشونه و تحت تاثیر جو رنگ میبازن