2777
2789
عنوان

چرا دنیارو گند گرفته واقعا ؟ شوهرم میگه امروز 😶‍🌫️😬

| مشاهده متن کامل بحث + 2677 بازدید | 118 پست
بابا مثلا همکارم خانمه بالای ۴۰سالشه یعنی یه ریز داره از اینکه دوس پسر داشتن چطوره و فلان صحبت میکنه ...

خاک توسرشون کنن به خدا ...آخه بگو انقدر لنگید 

خوب خبرت با زنت عشق داشته باش 

مریضن مریض 

جدی میگم بابا تا دوسال دیگه هر کی خائن نباشه عقب مونده محسوب میشه

وای چه دنیای کثیفی میشه  

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا تو اروپا هم کسی هم شوهر هم دوست پسر و هم دوست اجتماعی و غیره نداره ...فرهنگی دیگه نمونده اصلا . ...

والا من اینو تویه تاپیک گفتم، خانمی اصرار داشت تو اروپا همه در حال تجاوز و ازدواج محارمن. 

ادم کثیف همه جا هست. کاش یاد بگیرن وقتی از یه ازدواج راضی نیستن، جد ا بشن نه اینکه با صد نفر بچرخن

کارشونو میکنن ولی وقتی آزاد شه و وسط جامعه باشه و در ملا عام که همه ببینن، خیلیای دیگه هم خراب میشن. ...

خیلیای دیگه نیست ایران کشوری نیست که مردمش اونقدر نادون باشن که ببینن فلانی چه کاری انجام میده منم برم انجام بدم اینایی که شما میگی درصدشون کمه که با نااگاهی و نخوندن کتابو... زندگیشون به اینجا میکشه چرا باید بخاطر اینا زندگی بقیرم محدود کنیم

چقدر ما فاصله داریم... چرا اینو نفهمیدم... 
با افزایش جمعیت انتظار دارید بیشتر نشه ؟:)))

تو خودت میگی قدیم بیشتر بوده بعد الان میگی باافزایش جمعیت انتظار داری بیشتر نشه؟بالاخره قدیم بیشتر بوده یاالان؟حرف خودتم نقض میکنی😂🤣😐

اینکه طرف بخاطر تربیت غلط یا قرار داشتن تو شرایط ناجور باعث شده براش خیانت راحت باشه چه ربطی به ازاد ...

دمت گرم   واقعا  بعضیا معنی آزادی اشتباه فهمیدن  آدم خراب تو شیشه هم نگه داری کارش میکنه

پسره با عشقش میره واسه نامزدش کادو میگره ببیند اخه 

دختره میگه دلم میسوزه واسش نامزدشو دوس نداره مجبور بود نامزد کنه 

ی حرفایی میزنن دلت میخواد سرتو بکوبی تو دیوارر

واسه شادی روح تمام بابا بزرگا و بابا بزرگ مهربون من که ۲۷ آذر جلو چشام اسمونی شد صلوات بفرستید😭🌱
چرا بچه دارنشی ؟ 

اوایل سال یه پرونده داشت ...بابای دختره هرشب میرفته سروقت دخترش ...تجاوز نکرده اما کارای دیگه چرا ...دختره فرار کرده بود خونه پدربزرگش ...اون زمان ما قبل عروسیمون بود ...یا همین دختره که کشته شوهرشو ..فکر کن بچه بیاری با زحمت بزرگ کنی ...سالم و ادم‌حسابی بعد گیر آدم علطی بیفته ..من اصلا تحمل ندارم به خدا

اصلا قبول ندارم حرفتو قدیم حرمتو احترام و شرم و حیا بیشتر از الان بود الان دیگه قبح خیلی چیزا ریخته ...

خب مشخصه که میریزه ولی دلیل نمیشه بگیم قدیم کم بوده یا اصلا نبوده 

در هر برهه از زمان این چیزا بوده در همه جای دنیا و خواهد بود:)) 

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
اصلا قبول ندارم حرفتو قدیم حرمتو احترام و شرم و حیا بیشتر از الان بود الان دیگه قبح خیلی چیزا ریخته ...

اصلا قدیم کی دخترا میرفتن دانشگاه یاسرکار؟تامیفهمیدن جنس مخالف چیه شوهرشون داده بودن😂الان تو دانشگاه و مخل کار آدم یه چیزایی میبینه و میشنوه پشماش میریزه

جالبه این خانم خیلی هم رو حرفش مسره که قدیم فحشا بیشتر بوده🤣😐

خیلیای دیگه نیست ایران کشوری نیست که مردمش اونقدر نادون باشن که ببینن فلانی چه کاری انجام میده منم ب ...

من خودم تو خوابگاه دارم میبینم، دختره نگاه میکنه میبینه همه دوست پسر دارن و از دوست پسراشون تعریف میکنن، اونم میره با یکی دوست میشه که یوقت کم نیاره و ازونا کم نداشته باشه. حالا از همین مثال کوچیک بگیر برو رو کارای خیلی بدتر. اتفاقا تو همین ایران خیلیا عقلشون به چشمشونه و تحت تاثیر جو رنگ میبازن

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55

خب مشخصه که میریزه ولی دلیل نمیشه بگیم قدیم کم بوده یا اصلا نبوده  در هر برهه از زمان این چیزا ...

ای در هر برهه و هر جایی رو قبول دارم ولی گستردگیش الان بیشتره این گوشیای لعنتی یکی از عواملشه

قدیم کجا گوشی بود ملت از این کارا کنن

اصلا زمان قدیم با الان قابل مقایسه نیست

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش