2777
2789
عنوان

چرا دنیارو گند گرفته واقعا ؟ شوهرم میگه امروز 😶‍🌫️😬

| مشاهده متن کامل بحث + 2677 بازدید | 118 پست
هرزگی همینه دیگه عدم تعهد و هرزگی و نداشتن شعور اینه عاقبتش . منظور از آزادی برای بعضیا همینه آزادی ...

این رو ابط چه با آزادی چه بی آزادی وجود دارن اسم هرزگی شونو میزارن آزادی که توجیه بکنن و باعث میشن یه عده از آزادی برداشت بد کنن

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

بیچاره شوهره یکدت پیشم یکی شوهرش میبینتش تو خونست با دوست پسرش اینم شوهرش میکشه زیر تختش براش چال درست میکنن چالش میکنن بعد چند ماه پلیس جسد پیدا میکنه .... از این بدتر یک اتفاق تلختر بود که نمیتونم بگم غمش بده

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرزگی همینه دیگه عدم تعهد و هرزگی و نداشتن شعور اینه عاقبتش . منظور از آزادی برای بعضیا همینه آزادی ...

اینکه طرف بخاطر تربیت غلط یا قرار داشتن تو شرایط ناجور باعث شده براش خیانت راحت باشه چه ربطی به ازادی ادم های سالم داره؟ اینجور ادما چه ازادی باشه چه نه کار خودشونو میکنن کلا دنبال یه بحثی هستین بچسبونین به این قضیه ها

چقدر ما فاصله داریم... چرا اینو نفهمیدم... 
نمیدونم والا ...ولی متاسفانه الان پسرا دنبال زن متاهلن

اگه نمیدونسته که گناهی نداره زیاد 

چون بعضیا پنهان میکنن 

ولی اگه میدونسته که خب خربزه میخوری باید پای لرزشم بشینی

💍♥ i said yes 

نه دیگه میگن زنه خودش راضیه واقعا متاسفم از وقتی مشروب خوری عادی شده همه جنایتی زیاد شده 

خب زنه خیلی غلط کرده. طلاق بگیره بعد بره پی کثافتکاری. شوهر زنه چی راضیه؟ قطعا نیست

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55

قدیم غلط کرده بود اینهمه فساد بود نمیگم نبود ولی اینقدر فراگیر نبود عذر میخوام الان هر خونه ای یه ...

بود خیلیم بود 

مگه هابیل قابیل رو نکشت 

حالا این یه مثاله 

ولی بشینی پای حرف مادربزرگ‌ و پدربزرگ ها یه چیزایی تعریف میکنن که تو مخیله ی آدمیزاد 

نمی گنجه.

قدیم پنهان کاری و ترس از ابرو و... بیشتر از الان بوده 

هر کی هر مشکلی داشته بروز نمی‌داده یا نمیذاشتن تابلو شه 

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
آره گفت پدر پسره میزده تو سرش میگفته  من زورش کردم زن بگیره ...خیلی داعون بودن ...عمرا رضایت بد ...

چون دختره خود شیطانه گوشت و تن روحش ب شیطان داده دیگه رحمی نمونده همینجور بی حس میمونه تا بعد مرگش تو اون دنیا میفهمه چ رکبی خورده

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
اگه نمیدونسته که گناهی نداره زیاد  چون بعضیا پنهان میکنن  ولی اگه میدونسته که خب خربزه م ...

الان لرزی نداره اون پسره که ...سر زندگیشه 

شوهر بدبختشو ‌کشته 

فوقش واسه زنا و رابطه نامشروع ۱۰۰ تا شلاق میخوره