شوهرم میگه امروز تو دادگستری قیامت بوده ..خانم متاهل با یه پسر دوست شده و واسش عکس نود و همه جوره میفرستاده و تو یک شهرستان نزدیک مرکز استان خونه اجاره کرده بودن و خودشون رو زن و شوهر معرفی میکردن و رابطه داشتن ...شوهر دختر میفهمه و دعواشون میشه ..دختره با چاقو پسررو آبکش کرده 😶کشتش ...انقدر گفت مادر پسر خودشو زده وسط سالن ها ..چرا انقدر همه چیز کدر و مزخرف شده ..فساد و فحشا گرفته همه جارو ...
دوستم برام تعریف کرد که خالش شوهرش فوت شده و دوتا پسر داره سن ۲۰و۲۱ سال...بعد با یه مهندس دوست شده که مهندسه زن و دوتا بچه داره میگفت برا اینکه ولش نکنه مهندس و معتادش کرده که مجبور باشه هر روز برا مصرف مواد هم شده بره خونش...
یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قدیم غلط کرده بود اینهمه فساد بود نمیگم نبود ولی اینقدر فراگیر نبود عذر میخوام الان هر خونه ای یه ...
یعنی خائن خونه ما کیه
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
هرزگی همینه دیگه عدم تعهد و هرزگی و نداشتن شعور اینه عاقبتش . منظور از آزادی برای بعضیا همینه آزادی ...
گل گفتی واقعا
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن
یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...