2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین 😢 عمل بینی همدااان.

2815 بازدید | 24 پست

بچه ها کدوم دکتر همدان برای بینی گوشتی خوبه؟ من پیش موسوی وقت عمل دارم ولی تازگیا شک کردم ک آیا واقعا کارش خوبه؟؟ شما میدونین کارش خوبه یا خودتون یا از اطرافیانتون کسی پیشش عمل کرده؟؟ 

منم دقیقا مث توام میگم برم پیش بابایی

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاراشو دیدی؟ من شنیدم موسوی خوبه ولی کاراشو تو عکس میبینم همش عالی نیس . باید برم مطبش بیماراشو ببین ...

تواینستا ک خوب بود

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

یکی بود چند روز پیش عکس گذاشت اینجا بینیش خیلی خوب عمل شده بود گفت همدان پیش دکتر حمید رضا... فامیلی ...

حمیدرضا یا محمدرضا؟ دکتر شبیری فکرکنم اسم کوچیکش محمدرضاس 🤦

الان پیش موسوی بهمن ماه وقت عمل دارم ولی تازه دوبه شک شدم میگم بیشتر تحقیق کنم شایدم موسوی خوب نباشه ...

نه خب برو خوشگلتر بشی ولی دقت کن دکترت خوب باشه بازم تحقیق کن اگه حالا وقت عملت عقبم بیوفته بهتره تا خراب بشه

یدونه شیطون بلا🙃
نه خب برو خوشگلتر بشی ولی دقت کن دکترت خوب باشه بازم تحقیق کن اگه حالا وقت عملت عقبم بیوفته بهتره تا ...

اره ولی وقت عملمو دلم نمیاد از دست بدم 😁🤦 اگه پیش کس دیگه ای برم تا ویزیت بشم و وقت عمل بگیرم میوفته بعد عید 😢

الان پیش موسوی بهمن ماه وقت عمل دارم ولی تازه دوبه شک شدم میگم بیشتر تحقیق کنم شایدم موسوی خوب نباشه ...

شبیری گوشتی قبول نمیکنه من رفتم