2777
2789
عنوان

خورشت مرغ زعفرونی درست کردم .یه مزه ایی شده،چیکا کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5275 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کره یکی بزنه حالم بد میشه خدا کنه غذات طعم بد نگرفته باشه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
برا چی تو نمک میزاری؟؟بعد میشوری  شور نمیشه؟؟

نمک کاملا بوی بد مرغ رو میگیره هیچ مزه اضافه ای هم به مرغ نمی‌ده ادویه و پیاز و اینا خودش یه طعمی به مرغ میده که همه دوست ندارن تازه بوش رو هم نمیگیره فقط بوی مرغ با بوی اونا قاطی میشه ولی نمک کاملا خونابه های مرغ رو جدا می کنه و مرغ دیگه بو نمی‌ده 

در حدی نمی‌زنم که شور بشه یه کم از حالت عادی بیشتر میزنم بعد میشورم موقع پخت دیگه به مرغم اصلا نمک نمی‌زنم میچشم اگه نمکش کم بود میزنم البته دیگه میزانش رو میدونم شور نمیشه نمک هم برای پخت نیاز نداره 

ینی مرغا که داره میپزه ی پیاز درستم میندازی بغلش؟؟

آره دقیقا 

همون اول یه پیاز پوست میگیرم میندازم کنارش اگه مرغم زیاد باشه دو سه تا ولی ریز میندازم زیاد پیاز بندازم طعم پیاز میگیره 

مگه همه باید پیاز داغ و هویج بزنن  من نه هویج میزنم اصلا نه پیاز داغ  فقط یه پیاز مینداز ...

منم دوتا پیاز انداختم اخرش در اوردم.

مرغو گذاشتم ابش کشید خوب شد به روغن افتاد

پزشک دهکده ام😇

نمک کاملا بوی بد مرغ رو میگیره هیچ مزه اضافه ای هم به مرغ نمی‌ده ادویه و پیاز و اینا خودش یه طعمی به ...

عشقم چقد کار بلدی تورو ذخیره میکنم ازت توی اشپزی مشورت میگیرم

عشقم چقد کار بلدی تورو ذخیره میکنم ازت توی اشپزی مشورت میگیرم

قربونت عزیزم نظر لطفته 

نه بابا اینجوری ها هم نیست 😁😁😁ولی چند تا از غذاهام به گفته همه خوشمزه است 

اماااااا مثلا عاشق آش رشته ام ولی افتضاح درست می کنم 🤣🤣🤣🤣

مگه همه باید پیاز داغ و هویج بزنن  من نه هویج میزنم اصلا نه پیاز داغ  فقط یه پیاز مینداز ...

من ماهیو اینجوری فریز میکنم طعمش خوب میشه پس مرغم قبل فریز نمکسودش کنم خوشنزه میشه؟خوب شد این تاپیک گوگلی شدو دیدم این پستتو چون دیگ مزه مرغ خیلی تکراری شده بود برام مرسب