مگه همه باید پیاز داغ و هویج بزنن
من نه هویج میزنم اصلا نه پیاز داغ
فقط یه پیاز میندازم توش بعد هم آخر پخت درش میارم همه هم خداییش میگن مرغ هات عالیه
البته من قبل درست کردن بهش نمک میزنم بیش تر از حد عادی یعنی به هر تیکه کامل نمک میزنم بعد تو آبکش میزارم یک روز کامل میزارم تو یخچال زیرش هم یه چیزی میزارم خونآبه هاش بره
بعد دوباره میشورم اگه درست بکنم که یه کم تو روغن تفت میدم رب رو هم تفت میدم بعد آب میریزم با پیاز درسته اگه هم درست نکنم فریز می کنم ولی قبل فریز کردن حتما یک روز میزارم تو نمک بمونه نه پیاز داغ نه هویج نه آلو این چیزا رو نمیزنم اینها سلیقه ایه هر کسی دوست نداره