2777
2789
عنوان

در مورد پریودی

194 بازدید | 17 پست

چیکار کنم زود پریود بشم

مجردم

ولی تا پریود بشم خیلی اذیت میشم

گاهی گمان میکنی پایان است  سپس خداوند همه چیز را درست می کند....توکل به اسم اعظمت❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی ؟ دور به دوره پریودیت ؟

مشخص نمیشه،نا منظمه

بعضی وقتا میبینی علایمیش شروع میشه ولی یه هفته بعدش پریود میشم

گاهی گمان میکنی پایان است  سپس خداوند همه چیز را درست می کند....توکل به اسم اعظمت❤
وقتایی که پریود نیستی یک قاشق چای خوری پودر رازیانه رو در یک لیوان آبجوش بریز بزار یکم دم بکشه بعد ب ...

چهل روز به غیر روزایی که پریودم؟

مشخص نمیشه،نا منظمه بعضی وقتا میبینی علایمیش شروع میشه ولی یه هفته بعدش پریود میشم

اگه اینطوره حتمااا کاری رو که گفتم انجام بده پریودت رو منظم میکنه خودم امتحان کردم

فقط تا چهل روز بخور نه بیشتر

اگه اینطوره حتمااا کاری رو که گفتم انجام بده پریودت رو منظم میکنه خودم امتحان کردم فقط تا چهل روز ب ...

ممنون از راهنماییتون♥️🌹

رازیانه رو با مشورت پزشک مصرف کن هم حساسیت زاست هم ناباوری میاره

بله حتما

ممنون از راهنماییتون♥️🌹

نه اینطور نیست کلا داروی گیاهی رو نباید زیاده روی کرد اونایی کهبراشون مشکل ایجاد شده زیاده روی کردن

نه... یکی گفت من برای اولین بار خوردم حالم به شدت بد شد... طبع هرکی گرم باشه نمیسازه بهش خوب

آبی به رنگ احساس من💙
نه اینطور نیست کلا داروی گیاهی رو نباید زیاده روی کرد اونایی که براشون مشکل ایجاد شده زیاده روی کردن

بله هر چیزی زیاده رویش خوب نیست