sahar_goliiiiiam مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 938 عنوان در مورد پریودی 194 بازدید | 17 پست چیکار کنم زود پریود بشممجردمولی تا پریود بشم خیلی اذیت میشم گاهی گمان میکنی پایان است سپس خداوند همه چیز را درست می کند....توکل به اسم اعظمت❤ 1401/08/17 | 16:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربانممم عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 18562 ترخون و جعفری بخورگیاه بومادران هم عالیه آبی به رنگ احساس من💙
بارانا____ عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 1065 وقتایی که پریود نیستی یک قاشق چای خوری پودر رازیانه رو در یک لیوان آبجوش بریز بزار یکم دم بکشه بعد بخور خیلی روی پریود تاثیر مثبت دارهمیتونی روزی یک لیوان بخوری تا چهل روز
sahar_goliiiiiam مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 938 یعنی چی ؟ دور به دوره پریودیت ؟ مشخص نمیشه،نا منظمهبعضی وقتا میبینی علایمیش شروع میشه ولی یه هفته بعدش پریود میشم گاهی گمان میکنی پایان است سپس خداوند همه چیز را درست می کند....توکل به اسم اعظمت❤
sahar_goliiiiiam مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 938 وقتایی که پریود نیستی یک قاشق چای خوری پودر رازیانه رو در یک لیوان آبجوش بریز بزار یکم دم بکشه بعد ب ... چهل روز به غیر روزایی که پریودم؟ گاهی گمان میکنی پایان است سپس خداوند همه چیز را درست می کند....توکل به اسم اعظمت❤
بارانا____ عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 1065 مشخص نمیشه،نا منظمه بعضی وقتا میبینی علایمیش شروع میشه ولی یه هفته بعدش پریود میشم اگه اینطوره حتمااا کاری رو که گفتم انجام بده پریودت رو منظم میکنه خودم امتحان کردمفقط تا چهل روز بخور نه بیشتر
sahar_goliiiiiam مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 938 ترخون و جعفری بخور گیاه بومادران هم عالیه ممنون از راهنماییتون♥️🌹 گاهی گمان میکنی پایان است سپس خداوند همه چیز را درست می کند....توکل به اسم اعظمت❤
sahar_goliiiiiam مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 938 اگه اینطوره حتمااا کاری رو که گفتم انجام بده پریودت رو منظم میکنه خودم امتحان کردم فقط تا چهل روز ب ... ممنون از راهنماییتون♥️🌹 گاهی گمان میکنی پایان است سپس خداوند همه چیز را درست می کند....توکل به اسم اعظمت❤
مهربانممم عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 18562 چهل روز به غیر روزایی که پریودم؟ رازیانه رو با مشورت پزشک مصرف کن هم حساسیت زاست هم ناباوری میاره آبی به رنگ احساس من💙
بارانا____ عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 1065 چهل روز به غیر روزایی که پریودم؟ دکتر تب سنت که اسمشون خیراندیش هست گفته من یک ماه خوردم
sahar_goliiiiiam مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 938 رازیانه رو با مشورت پزشک مصرف کن هم حساسیت زاست هم ناباوری میاره بله حتماممنون از راهنماییتون♥️🌹 گاهی گمان میکنی پایان است سپس خداوند همه چیز را درست می کند....توکل به اسم اعظمت❤
بارانا____ عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 1065 رازیانه رو با مشورت پزشک مصرف کن هم حساسیت زاست هم ناباوری میاره نه اینطور نیست کلا داروی گیاهی رو نباید زیاده روی کرد اونایی که براشون مشکل ایجاد شده زیاده روی کردن
مهربانممم عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 18562 نه اینطور نیست کلا داروی گیاهی رو نباید زیاده روی کرد اونایی کهبراشون مشکل ایجاد شده زیاده روی کردن نه... یکی گفت من برای اولین بار خوردم حالم به شدت بد شد... طبع هرکی گرم باشه نمیسازه بهش خوب آبی به رنگ احساس من💙
sahar_goliiiiiam مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 938 نه اینطور نیست کلا داروی گیاهی رو نباید زیاده روی کرد اونایی که براشون مشکل ایجاد شده زیاده روی کردن بله هر چیزی زیاده رویش خوب نیست گاهی گمان میکنی پایان است سپس خداوند همه چیز را درست می کند....توکل به اسم اعظمت❤