2777
2789

سلام عزیزم من هفته پیش بودم، درگهان از همه جا بهتر دودولفین بود تک تک مغازه ها رو برید که ارزونتر از اونجا دیگه هیچ جا نیست اینجا پاساژ پوشاک هست.

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چهار پنج سال پیش دوبار رفتم. برای خرید خیییییلی باید بگردی تا جنس خوب و عالی پیدا کنی. پاساژهای قشم جنس اصل بیشتر دارن که البته خیلیم گرون ترن. فک کنم وقت گذاشتن برا گشتن با بچه شش ماهه یکم سخت باشه. بهتره برا تفریح بری تا خرید

کیف و کفش پاساژ اطلس، پاساژ نخل هم پوشاک داره باز خوبه، پاساژ دریا هم خوبه.

هوا خوب بود هفته پیش کالسکه بچه آت رو ببره که اذیت نشید تو بازار.

دیگه چه سوالی دارید؟

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
تنها برای خرید نمیریم راستش دلمون مسافرت میخواست گفتیم بریم جزیره.ممنونم

پاساژ ستاره خوبه با درگهان پاساژ دریا دودولفین و بازار قدیم درگهان 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
سلام عزیزم من هفته پیش بودم، درگهان از همه جا بهتر دودولفین بود تک تک مغازه ها رو برید که ارزونتر از ...

آره آدم باید تک تک مغازه ها رو بگرده. خیلی وقت لازمه . چون اسی بچش کوچیکه ممکنه اذیت بشه

تفریحی میتونین جزیره هرمز برین.حدود یکساعت با قایق اتوبوسی راهه.اگه خودتون ماشین دارین نیاز نیست با تور برین‌.میتونین برین اسکله خودتون بلیط تهیه کنین.ارزون تر میفته

جزیره هنگام که با قایق موتوری میبرن.اگر نمیترسین خیلی جذابه

جزایر ناز و ...

کلا سرچ کن تو نت،همه جاهای دیدنی رو میاره

خرید هم پاساژهای قشم گرون تر هستن

بنظرم بهترین پاساژ درگهان،دریا بود که واقعا مثل دریا بزرگه!

پاساژ ستاره مغازه داداشمم برید پوشاک مردونه اس فوق العاده خوش سلیقه اس تو کل قشم معروفه پوشاک مدیسکو 😊 داداشمم کپی خودمه 😁

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤