2777
2789
عنوان

یبوست کودکان و انجام مانومتری

| مشاهده متن کامل بحث + 6850 بازدید | 106 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا درک میکنم ،هم دردیم، منو شوهرم داغون دشدیم آنقدر غصه پسرم رو خوزدیم، زور میزنه ولی با وجود پید ...

من پیش دکتر طلاچیان میبرم دوبار پیش دکتر سیاری که خیلی معروفن جفتشون تو تهران و فوق تخصص گوارش کودکان هستن بردم ،ازشون پرسیدم که خدایی نکرده نکنه توده ای چیزی باشه و گفتن نه چون بعداز  شروع غذای کمکی یبس شده طبیعیه اما زمان میبره تا درست شه و اینکه خیلی باید مراعات کنه توی خوردنش

حتی پیش جراح اطفال هم بردم برای تست تنگی مقعد و مشکلی نبوده و از روده هاش هم بصورت ایستاده و هم خوابیده عکس گرفتن اونم خوب بوده ،حالا دوشنبه مانومتری ببرم بیمارستان مفید ایشالا که اونم چیزی نباشه دعا کنید🙏

شما پیش کدوم دکتر میبریدش؟

من پیش دکتر یوسفی کلینیک تخصصی گوارش کودکان بردم، البته فقط ویزیت شد و کار خاصی براش نکردن ولی دیدم اونجا بچه ها رو بیهوش میکردن واسه جراحی های سرپایی🥺🥺🥺

من پیش دکتر طلاچیان میبرم دوبار پیش دکتر سیاری که خیلی معروفن جفتشون تو تهران و فوق تخصص گوارش کودکا ...

عزیزم انشالله چیزی نیست، دکتر یوسفی ب من گفت با بزرگ شدن کودک و افزایش درکش کم کم درست میشه، ولی فعلا که خبری نیست، پسر من بدغذا هم هست ،هرچیزی تمیخوره، مثلا انجیر و میوه های ملین مثل آلو و ... دوست نداره، عاشق میوه های یبوست آور هست

از پوشک فعلا نگرفتیدش که؟ چون اونم داستان میشه ،تقریبا بیشتر بچه ها توی پروسه ترک پوشک دچار یه یبوست ارادی میشن😏😏من هم خیلی میترسم وقتی بخوام پوشک بگیرم دوباره اوج بگیره یبوستش😫😫

از پوشک فعلا نگرفتیدش که؟ چون اونم داستان میشه ،تقریبا بیشتر بچه ها توی پروسه ترک پوشک دچار یه یبوست ...

من تیرماه دقیقا دوسال و نیمگی گرفتمش از پوشک و خداروشکر چون عقلش می‌رسید همکاری کرد و اصلا اذیت نشدیم هیچکدوممون

عزیزم انشالله چیزی نیست، دکتر یوسفی ب من گفت با بزرگ شدن کودک و افزایش درکش کم کم درست میشه، ولی فعل ...

دختر من کلا هر میوه ای رو دوست داره تابستون باوجود میوه های تابستونی اوضاعش خوب بود ولی از اول آبان بازم شروع شده یبوستش ،عاشق خرمالوعه که اونم بشدت یبوست آوره،اما میوه خشک دوست نداره مثل انجیر و آلو و زردآلو 

سلام دخترمنم ۱۹ ماهشه ۲۳ اذر مانومتری داره خیلی استرس دارم شما انجام دادید؟ راحت بود؟

سلام عزیزم

بله من دوشنبه هفته پیش بردم، درد چیزی نفهمید چون بیهوش میکنن ،بمیرم برای بچم توو اون گیجی و منگی ام همش منو صدا میکرد ولی خداروشکر هیچ مشکلی نداشت نه مقعد نه روده هاش،فقط تغذیه اشو باید مراعات کنیم

سلام عزیزم بله من دوشنبه هفته پیش بردم، درد چیزی نفهمید چون بیهوش میکنن ،بمیرم برای بچم توو اون گیج ...

ممنون که پاسخ دادی بگردم براش خداروشکر که مشکلی نبوده من فقط از بیهوشی میترسم راستی دکتر درمورد تغدیه چی گفتن؟

ممنون که پاسخ دادی بگردم براش خداروشکر که مشکلی نبوده من فقط از بیهوشی میترسم راستی دکتر درمورد تغدی ...

ممنون عزیزم،ایشالا واسه شماام خیلی خوب باشه، راستی دکتر بیهوشی دید من دارم گریه میکنم گفت یبوست یه چیز عادیه خیلیا درگیرشن هرچی بچه کمتر دستکاری شه توسط دکترا بهتره ببر بعداز این فقط به تغذیه اش برس بهت قول میدم مانومتری بچتم خیلی خوب میشه، اگه شرایط دخترتون سخت نیست بنظر من زوده براش مانومتری، دکتر اونجوری بهم گفت پشیمون شدم از بردن دخترم ولی خب بیهوشی رو زده بودن دیگه

ممنون که پاسخ دادی بگردم براش خداروشکر که مشکلی نبوده من فقط از بیهوشی میترسم راستی دکتر درمورد تغدی ...

راجب تغذیه که یه برگه آچار پشت و رو دستور غذایی

مثلا اصلا نباید خوراکی های بیرون حتی کیک و آبمیوه اینا بخوره همه چیز خونگی

انواع سس ها،پیتزا سوسیس کالباس غذاهای چرب نخوره، نون باگت و نون لواش کمتر بخوره جاش نون های سبوس دار بربری سنگک

انواع میوه های فصل و میوه خشک بجز خرمالو و موز و انار با دونه

انواع سبزیجات و خیار گوجه کاهو کلم کرفس و....خوبه

قرمه سبزی ،آش ، سوپ و خورش کرفس عدسی، لوبیا و پلوهلی قاطی مثل عدس پلو و لوبیاپلو و ...خوبه براش

نهایتا روزی دولیوان شیر کم چرب ،بیشتر نه

آبمیوه های خونگی، پفیلا خونگی و خیلی چیزای دیگه سعی کردم بیشتر چیزایی که در دسترس و روزمره هستن بنویسم برات چون خودم بخاطر دخترم خیلی عذاب کشیدم و میکشم

ضمن اینکه داروشو زیر نظر دکترش فقط کم و زیاد کن نه سرخود

ممنوم از راهنماییات خدا دختر گلت برات تگه داره این دکتر که بردمش میگه حتما بتید نوار روده بگیری خودم دلم نمیاد به اندازه یک ماه بهش دارو داده باقی دارو گفته بعد دیون نوار

دخترم دیگه ا  مدفوع کردن خودداری میکرد وبا گریه فراوون مدفوع میکرد

ممنوم از راهنماییات خدا دختر گلت برات تگه داره این دکتر که بردمش میگه حتما بتید نوار روده بگیری خودم ...

ماام از ۸ماهگیش درگیریم،علت اینکه دختر منو مانومتری نوشت بخاطر مدفوع باریک بود اونم خودم تاکید کردم که باوجود اینکه مدفوعش باریکه بازم زور میزنه ،دکترش خیلی خوب بود حیف دیگه نیست،الان میخوام یه دکتر دیگه براش انتخاب کنم