2777
2789
عنوان

یبوست کودکان و انجام مانومتری

6848 بازدید | 106 پست

سلام دخترم بعداز افتادن به غذای کمکی دقیقا از ۸ماهگی یبوست شده الان دوسال و ده ماهشه و از ۸ماهگی پیدرولاکس میخوره دکتر دیروز براش مانومتری نوشته برای هفته بعد بیمارستان مفید دکتر دارا براش نوبت گرفتم

کسی در این مورد تجربه ای داره خیلی نگرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این غذاها اکثرا زیر ۱ سال باعث تنبلی روده میشه مخصوصا شیرینیجات

زیر یکسال که بیشتر شیرخشک می‌خورد تاغذا، بخاطر همین غذای کمکی ام از هشت ماهگی بطور جدی شروع کردم قبلش فقط شیرخشک بود،بستنی و اینجور چیزا هم هرروز بدم میخوره اما چندوقت یکبار میخرم که دلش نمونه پیشش،بچم چندوقته دلش موز میخواد اما میترسم بدم بهش  بخاطرش کلا برای خونه موز نمیخریم اما فقط موز نیست که اکثر چیزها برای یبوست ضرر داره مثل سیب و خرمالو و انار و  خیلی خوردنی های دیگه که دخترم بشدت دوسشون داره و سعی میکنم ندم بهش😔

زیر یکسال که بیشتر شیرخشک می‌خورد تاغذا، بخاطر همین غذای کمکی ام از هشت ماهگی بطور جدی شروع کردم قبل ...

بزار پزشک کارشو بکنه ولی ازین به بعد همه چیز بده امااااا قبلش یه قاشق روغن زیتون بده من چند سال یبوست داشتم . قبلش یه قاشق روغن زیتون بده . 

روانشناسی کودک

مانومتری چی هست؟ من پسرم رو پیش دکتر یوسفی بردم که البته حدود یک سال پیش و چیزی بجز پارافین و شیاف و پیدرولاکس نداد، 

مشکل دیگه من اینه پسرم ایستاده پی پی میکنه، دختر شما میشینه؟؟

مانومتری چی هست؟ من پسرم رو پیش دکتر یوسفی بردم که البته حدود یک سال پیش و چیزی بجز پارافین و شیاف و ...

آره عزیزم دختر من از اول میشینه کارشو انجام میده  کلا بعداز غذای کمکی به مشکل خورد و وقتایی که سفت میشه می‌ترسه و پی پی شو نگه میداره و این مشکل رو بدتر میکنه

مانومتری یه چیزی رو از مقعد وارد میکنن و عصب مقعد و روده بزرگ رو آزمایش میکنه البته دختر من چون کوچیکه باید بیهوشش کنن 😔

دقییییقا مشکل منو داری، پسرم از ۶ماعگی ب غذای کمکی افتاد یبوست داره تا الان که دوسال و چهارماهشه، و ...

خیلی سخته بیچاره بچم بعضی وقتا که حتی با خوردن دارو یبس میشه انقدر زور و میزنه گریه میکنه که حالم بدمیشه😔

خداکنه توی مانومتری مشکلی نداشته باشه و یه یبوست ساده باشه

پسر من روزی یه بار بیرون روی داره واز یه ساعت قبلش همش گریه میکنه وفک کنم دردش میگیره چیکار کنم به ن ...

بهتره پیش متخصص گوارش ببریش و مطمئنا با دارو خوب میشه بمونه خدایی نکرده بعدا به مشکل میخورید

خیلی سخته بیچاره بچم بعضی وقتا که حتی با خوردن دارو یبس میشه انقدر زور و میزنه گریه میکنه که حالم بد ...

دقیقا درک میکنم ،هم دردیم، منو شوهرم داغون دشدیم آنقدر غصه پسرم رو خوزدیم، زور میزنه ولی با وجود پیدرولاکس بازم دفع سخت داره و گاهی آنقدر زور میزنه که شقاق شده و خون میاد، اصلا یه وضی

آره عزیزم دختر من از اول میشینه کارشو انجام میده  کلا بعداز غذای کمکی به مشکل خورد و وقتایی که ...

خب پسر من ایستاده کارش رو می‌کنه واس همین حس میکنم علت اصلی یبوست همین پوزیشن غلط باشه