2777
2789
عنوان

بالاخره مشاور گرفتم

132 بازدید | 19 پست

خیلی پر استرس و نا امیدی بودم اصلا نمیتونستم ادامه بدم ی مشاور آنلاین گرفتم منتظرم زنگ بزنن

کاش فقط برنامه اش خوب باشه🥲بازم استرس دارممممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از مدیکال گرفتم قبلا دوستام باهاشون داشتن میخاستم حضوری بگیرم ولی هم هزینه اش خیلی زیاد بود هم مشاور ...

مدیکال هم میگن اوکیه

چقد هزینه میگیرن ماهی؟

اره بابا حضوری خیلی گرونه

تازه بعضی موسسه‌ها مشاور ارشداشون ماهی۳میلیون میگیره🤣😐انگار به جامون درس میخونن

ولی حضوری تا۶/۷تومنم داریم(تازه شهرستان)

ارهخودم مینویسم

منم خودم می‌نوشتم برای خودم برنامه ی خوبی بود

ولی من خیلییییی استرسی ام خیلی هم وسواسی ام و ب شدت هم ب خودم بی اعتمادم

حس کردم یکی کمکم کنه خیلی خوبه 

ولی اگ میتونی بنویسی برای خودت عالیه

مدیکال هم میگن اوکیهچقد هزینه میگیرن ماهی؟اره بابا حضوری خیلی گرونهتازه بعضی موسسه‌ها مشاور ارشداشون ...

بستگی ب طرحی که برمیداری داره منم اسمشو زیاد شنیده بودم بعدش فهمیدم چنتا از دوستامم باهاش داشتن برداشتم دیگه من ماهی ۱و۲۰۰ تقریبا می شد اون طرحی ک برداشتم

۹۸۰ داشت و ۱و۷۸۰ هم داشت 

اره موسسه ها خیلی گرون میگیرن اون جایی ک میخاستم برم برای کل سال ۴۰ تومن بود مشاور ارشدش هم برای کل سال ۲۰۰ تومن😂البته اسم در کرده و موسسه معروفیه پول معروف بودنشون هم میگیرن

منم خودم می‌نوشتم برای خودم برنامه ی خوبی بودولی من خیلییییی استرسی ام خیلی هم وسواسی ام و ب شدت هم ...

اره خوب کردی

ولی درکل من تو یکی از بزرگترین موسسه ها با ۵۰۰ کا فالور کار کردم

خیلی دور از تصوره

برنامه هارو ی ادمایی مینویسن که هیچ علمی ندارن

مثلا طرف میداد مامانش بنویسه

خاهرش ادیت کنه

حضوری بود بهتر بوذ و درکل مواظب باش