2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویتامین‌و قرص آهن‌و اینچیزام نمیتونم‌‌ بخورم فقط تا حالا یکی دو تا خوردم کلن

خب باید بخوری دختر...چرا نمیخوری؟مولتی ویتامین خیلی خوبه اگه اشتها نداری اشتهات رو زیاد میکنه وزنت هم میبره بالا

سلام عزیزم خوبی منم توبارداری اول لاغر بودم وزنم بالا نمی رفت  من لیدی میل خوردم اگر اشتباه نکنم اول ب دکترت بکو‌مثله شیر خشک می مونه من شبا یه لیوان میخوردم قبل خواب  خیلی خوب بود  وزنم رفت بالا خداراشکر اما صحبت مال ده سال پیش اما برای بارداری دومم خیلی ویار داشتم تهوع داشتم وزنم نمی رفت بالا اصلا هم یادم نیومد ازاینا بخرم بخورم آخرای برداریم بود ب زور 68کیلو اینا می شدم شایدم کم اصلا شکم نداشتم خودمم ضعیف بودم آخرای زایمان فرستادنم سونوگرافی دکتر گفت نارسایی جفت داری گفت خداراشکر این مشکل تو هفت ماهی اینا برات نیفتاده چون اگر این اتفاق می افتاد دور از جون بچم نمی موند  دیگه زود گفتن باید بستری بشه بستری شدم بچم‌ب دنیا اومد با وزن 2500بچه خیلی ضعیف ریزه میزه بود اما شب و روز نخوابیدم بهش شیر دادم بهش رسیدم تپل شد خداراشکر 

آخه‌‌ گفت‌‌ اینجوری‌‌ بچت‌‌ سقط‌‌ میشه‌‌

زر زره  استرس نده فقط چیزای مقوی بخور  منم از بس بد ویار بودم تا ۶ ماهگی  همش وزن کم کردم   بادوم خیس کن پوست بکن بخور من زیاد خوردم  دخترم  ۳۱۷۵ بود وزنش  الانم ۴۶ روزشه

من الان تو حرم امام رضام  از ته دلم از اقا مبخوام نی نی ت سالم بیاد بغلت   😍